Saturday, June 7, 2008

2008 yaz çiçekleri...

Yazın gelmesi ile birlikte önceden yapılan moda ile ilgili varsayımlar kendini sokaklarda göstermeye başladı. Özellikle bu sene için öngörülen çiçek motifleri modası her yerde etkisini hissettiriyor. Birbirinden şık çiçekli elbiseler vitrinlerde yerini aldı bile. Modayı yakından takip eden bayanlar sayesinde bu hoş çiçekli elbiseler vitrinlerden sokaklara taştı. Gerçekten insanın içi kıpır kıpır oluyor bu elbiselerle. Giymesi kadar onları sokaklarda görmek de ayrı bir heyecan. Her yer çiçek bahçesi gibi.

Siz de bu modaya uymak istiyorsanız işte size bir kaç önerimiz....


Krem rengi üzerine çiçek baskılı Roberto Cavalli elbise gerçekten çok hoş. Yaz için olmazsa olmaz parçalardan biri. Bu sene de geçen sene gibi babetler yine ön planda. Miu Miu babetler gerçekten çok hoş ve elbise ile uyum içerisinde. Bu kadar çiçek motifinden sonra elbiseyi şık bir çanta ile tamamladıktan sonra dışarı çıkmaya hazırız.


Hem gündüz hem akşam giyilebilecek çok şık bir kombinasyon. Cholé marka straplez çiçekli elbise yaz için ideal. Ayakkabı denince akla ilk gelen isim Christian Louboutin.Bu markanin krem rengi ayakkabıları çok şık. Özellikle ayyakkabının altındaki kırmızı renk ile uyum içerisinde olması açısından önerdiğimiz kırmızı bilekliği de gözardı etmemek lazım:)

Stella Mccartney'in bu seneki koleksiyonunda özellikle çiçek motifleri ön planda. Her bir ayrıntıda çiçek motifi görmek mümkün. Ayyakkabıda da dikkat edersek topuk kısmında çiçek motifleri kullanılmış. Baskılı Emilio Pucci elbise özellikle bu senenin vazgeçilmez rengi sarı üzerine yapılan baskılarla gece davetleri için çok şık duruyor. Tabii ki tamamlayıcı aksesuarımız çantamız Stella Mccartney'in koleksiyonundan çiçek baskılı, ayakkabıyı tamamlayıcı nitelikte. Evet belki de tüm ayrıntılar hareketli olduğundan dolayı uyumlu olmayacağını düşünebilirsiniz ama bu senenin diğer bir özelliği de birbiriyle zıt görünen ayrıntıları bir arada kullanmak.


Özellikle benim favorim Anna Sui'nin çiçek baskılı bu nar çiçeği rengindeki elbisesi. Gündüz için ideal olan bu elbiseyi akşam çok şık bir ayakkabı ve aksesuarla tamamlayıp davetler için de kullanabiliriz. Bizim tavsiyemiz Marc by Marc Jacobs ayakkabılar. Çanta olarak da Chloe guzel bir secenek sunuyor.

http://www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront

No comments: