Monday, June 30, 2008

Kime daha cok yakismis?

Moda öncüleri sayılan ünlülerimizin sanırım en son istekleri başka biri ile aynı kıyafeti giyip pişti olmaktır. Ama maalesef bunun önüne geçmeleri biraz zor...birbirleri ile ilk olma konusunda yarışan ünlülerden bakalım kimler pişti olmuş:)

Amerika'da katıldığı müzik ödüllerinde giydiği dore renkli elbise ile Avril Lavigne, Victoria’s Secret moda defilesine katılan Izabel Goulart ile pişti oldu. Ama kime yakişmis diye sorarsaniz tabii ki Izabel Goulart elbisenin hakkını sonuna kadar vermiş. Avril Lavigne bu elbise ile daha çok yaşını büyük göstermek isteyen genç kızlara benzemiş. Hem Victoria’s Secret defilesi için isabetli ve yerinde bir seçim olmuş. Olması gerektiği kadar seksi ve göz alıcı.http://www.hollywoodgrind.com/avril-lavigne-lost-to-a-supermodel/



Bu senenin modası çiçek desenli elbise ile sizce hangisi daha şık görünüyor? Sanırım Kelly Osbourne bu canlı elbisenin enerjisini daha iyi dışa vurmuş. Ayakkabılar ve çorap elbisenin boyutunu daha ön plana çıkarmış. Çiçek bahçesi şeklinde bir şölen sunuyor bize. H&M'in açılışında aynı elbiseyi giyen Kimberly Stewart biraz elbisenin içinde solgun görünüyor. Üstüne giydiği mavi hırka da hiç yakışmamış. Ayakkabılar ile her ne kadar uyumu yakalamaya calişsa da Kelly'nin yaninda çok soluk ve sıradan kalmış.
http://www.fabsugar.com/1043843

Gwyneth Paltrow ve Adriana Lima son bir kaç yıldır adından çok söz ettiren, kadın vücudunun her bir kıvrımını sanki tek tek eliyle işliyormuşçasına ortaya çıkaran Zac Posen imzalı kırmızı elbise içerisinde. Adriana her ne kadar kırmızının cazibesine kapılıp şuh bir havaya bürünse de kırmızı bayrağı Gwyneth'ye kaptırıyor. Her zamanki asil duruşu ve sadeliği ile kırmızının asaletine ve gücüne bir o kadar da kendinden katmis Gwyneth. Gerçekten çok zarif duruyor. Ayrıca farklı tonda giydiği ayakkabılar elbiseyi daha bir ön plana çıkartıp farkını ortaya koymuş. Artık elbise ve ayakkabı aynı renk olmalı mantığını bırakalım lütfen!
http://www.elanimagemanagement.com/html/elan-blog/?p=118

Lee Yeo-won ve Lee Bo-young, bu iki şirin yıldızımızın ikisi de Fendi imzalı elbiseleri içerisinde muhteşem gözüküyor. Yarışı berabere götürüyorlar...
http://www.popseoul.wordpress.com/2008/04/09/who-pops-the-fendi-best-lee-yeo-won-vs-lee-bo-young/

No comments: