Saturday, June 28, 2008

kime daha çok yakışmış?

Carmen Electra ve Paris Hilton, Diane von Furstenberg imzali elbiseyle boy gösteriyorlar.Paris Hilton tipik kendinden emin duruşu ve bakışıyla, Electra neden bilmiyorum ama güvensiz bir pozda...İşin komigi, sonuç olarak aynı elbise kesinlikle Carmen Electra'ya daha çok yakışmış:)



Mary J Blige ve Jessica Alba'nın üzerindeki elbise Alexander McQueen imzalı...Elbiseye bayıldım, bu denli sade bir güzellikle taşıyabildiği için Jessica Alba'yı da takdir ettim...



Pussy Catdoll Nicole Scherzinger, MTV TRL ziyaretinde, Mischa Barton New York sokaklarında Alexander Wang'in metalik kumaş, yakası işlemeli mini elbisesini giydiler. Aynı elbiseyi farklı tarzlarda ve amaçlarla giyinseler de ikisi de kendilerine yakıştırmış. Mischa Barton'un tarzı bana yakın olduğundan, onu daha çok beğendiğimi itiraf etmeliyim.



Bir zamanların Evimiz Hollywood'da dizisinin yıldızı, şimdilerin müstakbel anne adayı Tori Spelling, Lauren Conrad ve Denise Richards Gypsy 05'in maxi elbisesinde gayet hoş ve rahat görünmüyorlar mı?


No comments: