Sunday, February 8, 2009

bu ikili tanıdık geldi mi?

'90lı yıllarda lisede olanlara cok tanıdık gelecek bir dizinin oyuncuları kendileri. O zamanlar herkesin en büyük dizisi, Cumartesi sabahlarını iple çekmemize yol açan, ikiz kardeşler ve onların arkadaşları arasındaki ilişkileri konu eden "Evimiz Hollywood'da" idi - Nam-ı diğer Beverly Hills 90210. Şimdi ise yeni bir dizi gündemde : CW 90210. İşte aşağıdaki fotoğraftaki iki hanım da, Jennie Garth ve Tori Spelling, yeni dizinin çekimleri sırasında, kameralara ıslak ama şık halleriyle yakalanmışlar.

Zaman çok çabuk geçiyor, bu ikili içinde köprünün altından çooook su akmış. İlk dizinin çekimlerinde, muhtemelen çekimden sonra hangi partiye gideceklerini konuşuyorlardı. Şimdi ise bebeklerin sağlıklı beslenmeleri konusunda tartışıyorlardır :)

Jennie, 34 yaşında, aktör Peter Facinelli ile evli. İnanilmaz gerçek : En büyüğü 11 yaşında olmak üzere tamı tamına üç adet kız çocuğu annesi.

Tori ise 35 yaşında, aktör Dean McDermott ile evli. 22 ve 7 aylık iki çocukları var.

Eh, klişeyi bir kez daha tekrar ediyorum: Zaman çoooook çabuk geçiyor, bazen katlanılmaz düzeyde ağır cekim ilerliyor gibi gelse de....

No comments: