Wednesday, April 29, 2009

Bubu ve Olé ile Alış-Veriş Zamanı...

shopping time

Merhaba Arkadaşlar,

Bundan sonra ben Bubu ve yakın arkadaşım Olé ile birlikte sizlerle moda hakkında görüşlerimizi ve önerilerimizi paylaşacağız. Bu arada yukarıdaki resimde kısa saçlı olan bendeniz Bubu ve ahenkli saçları ile havalı mı havalı olan bayan da benim yakın arkadaşım Olé. Zaten ilerleyen zamanlarda sizlerle yapacağımız paylaşımlarla birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olacak.

Geçenlerde Olé ile yine alış-veriş yapmaya karar verdik. Zaten alış-veriş bizim için bir hobi artık. Herzamanki gibi yolumuz yine H&M'e düştü. Aldığımız kiyafetleri sizlerle de paylaşmak istedik. Umarım sizin için de bir fikir oluşturur.
H&M bir kaç sezondur Organik Pamuk Koleksiyonunu biz doğaya duyarlı tüketicilerinin zevkine sunuyor. Bu sene hazırladıkları koleksiyon ile 2008 yılında kazandığı Organik Pamuk Koleksiyonuna olan ilgiyi 2009 yılında %50 oranında arttırmak.Çevreye duyarlı giysiler ile hem şık hem de duyarlı kişiliğinizi ortaya çıkarmış oluyorsunuz. Alış-veriş sepetimizden sizin için seçtiklerimiz. Beğeneceğinizi umuyoruz.



http://www.nitrolicious.com/blog/2008/11/05/hm-organic-cotton-spring-2009-collection/

No comments: