Sunday, April 26, 2009

yırtık denim

Son yıllarda, olabildiğince sade ve temiz görünümlü denim pantolonlar yaygındı. Hatırlarsınız, bundan 3-4 yıl önce ise üzerinde türlü türlü yıkama denemelerinin uygulandığı çılgın denimlere gebeydi moda. Bugünlerde ise dolabınızdaki eski denimlerimize artık geri dönebiliriz; çünkü yırtık pırtık tarzın geri döndüğüne dair sinyaller alıyoruz. Ünlüler giyiniyorsa, bir bildikleri vardır, öyle değil mi?;) Ciara'nın üzerindeki gibi yapay yırtıklar pek etkileyici değil açıkçası, çünkü her şeyden önce yırtık gerçekçi durmuyor. Jessica Alba'nın flair pantolonunu beğendim ben. Baştan aşağı tarz olarak ise Mischa Barton gayet güzel olmuş. İstanbul'de efil efil (!) esen poyraza bakılırsa, boynumuzda bu çift fularlı tarzı denemek için hala zamanımız var...

2 comments:

Ferhan Talib said...

Lindsay Lohan'ın terlikleri beni benden aldı...

Jessica Alba her zaman koruduğu bir stile sahip ben de pantolon, mor converse ve özellikle bebeği ile bir örnek hırkalarına bayıldım..

Mischa Barton bazen süper zevksiz giyiniyor ama bazen de işte böyle başarılı kombinler uyguluyor. Fular kullanımını ben de çok beğendim.

Olé said...

Yorumlarin cok guzel, tesekkurler:) Mischa Barton konusunda sana sonuna kadar hak veriyorum!