Sunday, May 24, 2009

Yeni Stil İkonumuz!




İlk olarak manken olarak tanıdığımız Ece Sükan'ı çok kısa bir süre içerisinde farklı iş alanlarında da görmeye başladık. Şu sıralar "Aşk Yakar" adlı dizide Belda rolüyle karşımıza çıkıyor. Podyumlardan sıkıldığını dile getiren Ece Sükan oyunculuğun yanı sıra Moda editörlüğü de yapıyor. Kendine ait Ece Sükan Vintage adında Teşvikiye'de dükkanı var. Aynı anda bir kaç alanda adından söz ettiren başarılı manken ( ne demeliydim bilemedim ama?!) son zamanlarda stil ikonu olarak da gösteriliyor. Giydiği her kıyafet ile dikkat çeken Ece Sükan doğal güzelliği ile de herkesin dilinde. Bu arada bu sezon Mavi Jeans için hazırladığı koleksiyona bakmanızda fayda var. Ayrıca koleksiyonun tanıtımı için poz veren Ece Sükan çok hoş görünyor.

2 comments:

Jojee said...

bu kadını çok beğeniyorum maviyle de başarılı olacağına inanıyorum bende onunla ilgili konu hazırlamıştım unutmuşum çok güzel bir post olmuş

.B. said...

Çok teşekkür ederiz:) Boy, endam olunca ne giyse yakışıyor kadına...Mavi'nin koleksiyonundan muhakkak bir parça almayı düşünüyorum...güzel parçalar vardı.