Thursday, July 8, 2010

Gunun Fotografi Diyelim

Erkek modasi konusunda Sevgili B. benden daha ilgili. Baylardan daha yaratici olmalari konusunda talepleri de oluyor ara sira. Benimse baylardan olsa olsa tek bir talebim olabilir ( sivri burunlu ayakkabi giyinmeyin ve 40 yas ustu nakisli denim pantolonlardan uzak durun gibi klasik istekleri saymazsak) : Farkli olmak adina kendi capinizda bir takim deneyler tabii ki yapin ama gene de abartip asagidaki bey gibi sokaga cikmayin.
Bu moda isini bazen anlayamiyorum ben galiba. Kendisi Easy Fashion'da belirttigine gore moda editoruymus. Anlayacaginiz diyebilecegim fazla bir sey yok. Uzerindeki her sey marka, ispat olsun diye asagiya siraliyorum. Demek ki neymis? Marka giyinmek her sey demek degilmis...
Tabii bu benim nacizane gorusum. Yorumlari okuyunca, bende bir sorun oldugunu dusunmeye basladim. Hatta birisi " Yasadigim yerde bu kadar harika stil duygusuna sahip biri olsaydi, hayatim cok daha iyi olurdu." bile demis. Hele sorta herkes bayilmis:) Gerci sandaletleri ben bile istedim :(
Son olarak, Paris Temmuz ayinda hirka giyilecek kadar serin olabilir mi acaba? Almanya'dan ve Istanbul'dan son hava raporunu aldik; Paris'ten de bir ses gelebilir bakarsiniz.

"I wear a printed shirt by JP GAULTIER
Under-Shirt by PHILIPP LIM
Shorts by DRIES VAN NOTEN
SHOES BY GUCCI
Bag by PRADA
Sunnies by RAY BAN"

3 comments:

.B. said...

heheh:=)altındaki boxer tarzı şort hariç tuttum:=) altına hafif dar paça inen bir pantolon giyse süperr olurmuş tabiii o sandaletlerde ayaktan çıkmalı, çok feminennnnn!!!bu dediklerimi yaparsa daha da güzel yorumlar alır:=)

mgntwmn said...

bence bu şahıs zaten kadınlara giyinmiyor. giyen memnun, beğenip yorum yapan memnun. bu mevzuya hiç karışmayalım derim:)

Olé said...

aslinda kim icin giyindigini dusunursek senin dedigin de dogru mgntwmn:)