Tuesday, July 13, 2010

Haydi Goslar'a gidelim!!!

Hava yine herzaman ki gibi sıcak, düşündük taşındık ne yapalım en iyisi yakınımızda bulunan sevimlimi sevimli küçük Goslar şehrine gidelim dedik ve çıktık yola...yaklaşık yarım saat sonra ordaydık. Hava biraz daha serindi ve bu çok hoşumuza gitti...peki bugünkü gezimizde ne mi giydim? Aşağıya bir göz atmaya ne dersiniz?

DSC_0168
DSC_0169
DSC_0170
DSC_0218
DSC_0171
DSC_0172

T-Shirt&Ayakkabı: H&M
Ceket&Pantolon: Zara
Gözlük: Ray Ban

5 comments:

mgntwmn said...

Goslar'ın yanına boğazı koy, al sana Beylerbeyi.
Hayalimdeki B.ye yaklaşıyorsun giderek:)

.B. said...

Günaydınnn, burda hava çok sıcak daha yeni kalkabiliyorum çünkü uyuyamıyorum hayret edilecek bir şey:=)Bugün gitceğimiz yer tam söylediğin gibi bir yer..bir aksilik çıkmaz ise Tankumsee'ye gideceğiz...büyük bir gölet maalesef deniz olmadığından göllerle idare ediyoruz...bak bu benim tarzıma en yakın stil cidden normalde ama converse li bir tipim, o fotolarda yakında gelir:=)
Sevgiler....

mgntwmn said...

valla burda da sıcaklar tatlı uykularımızı götürdü. ama ben yine de sıcaktan şikayet etmiyorum. hep yaz olsun, bana uyar.

espadrillere bayıldım!

Unknown said...

pantalon&tee kombinasyonuna bayıldım,bende pileli pant. istiyorum.Hımm bu haftasonu istanbul a gidince bi bakınayım.Bu arada Caco yu da tebrik etmek gerekiyo sanırım çekimlerine bayıldım.

.B. said...

hmm ne yalan söyliyim ben de her daim kış olsun diyenlerdenim,bayılıyorum şal takıp uzun hırkalar giymeyi...özellikle de bere takma olayına bitiyorum:=)
ESpadrilleri inanmıyacaksın ama tam 5 euroya aldım hatta bir kaç rengini alacaktım sonra vazgeçtim ikinci günü gittiğimde hepsi bitmişti:(
Misisipi: Caco'nun selamı var,güzel yorumların için teşekkür ediyor..hihi