Thursday, July 15, 2010

Miu Miu Sonbahar 2010 Reklam Kampanyasi

Miu Miu'nun reklam kampanyasindaki tema, son yillardan cokca alisik oldugumuz android kadin modeller arasinda yaratilan lezbiyen iliski temasindan baska degil. Sonra bir tanesi terkediliyor olsa gerek ki, kizlarin sayisi 3'e dusmus. Ozellikle canta ve coraplari cok iyi sunmuslar, zaten her ikisi de koleksiyonda en begendigim parcalar oldu. Su hizmetci onluklerinden bozma ceplere diyecek lafim yok, hadi cepleri acili yerlestirdiniz, bari bir de cevresinden gupurle gecmeyin. Kumaslar da alisik oldugumuzdan kalin sanirim, soguk kis gunlerinde citi piti kalmak isteyenler icin ideal.

5 comments:

Unknown said...

yeşil çantanın pempe pudra rengini çok beğenirdim.Yeşilinede bayıldım.Üfff mısır çarşısında çakması bile 300 tl yaw ,ey moda sen nasıl bir güçsün!

Olé said...

hehe 250ye kadar dusuruyorlar:D

mgntwmn said...

o diil de kaşsızlıkla yaratılan androjen bakışlara yeşil far çok yakışmış.
kaşımı beyaz-sarıya boyayasım geldi!

Olé said...

buna dikkat etmemistim ama gercekten guzelmis!

Unknown said...

250 miiii hemen almalıyım!!! :)))yok yaw dün itibariyle 10 tl ye yeşilmi yeşil bi çantam var artık ,güle güle miu miu.Moda sana yenilmedim!Bu arada çantaya bakmaktan geneli hiç dikkate almamışım şimdi en baştan bakıyorum fotolara,gerçekten far+kaş kombinasyonu güzel olmuş.