Tuesday, August 10, 2010

Haftanın Caponcukları....10.08.2010

Sevdiğim tasarımcılardan biri olan Christopher Nemeth'in tasarımını japoncukların üzerinde görür görmez haftanın konuğu olmaya hak kazandı bu çift:=)Japoncuk beyin üzerindeki kısa ceket Christopher Nemeth imzası taşıyor, bu arada tasarımcının kendisi Tokyo'da yaşıyor. Utangaç japoncuk kızımız ise çok sevimli...bayıldım tarzlarına.Yeşil Dr.Martens botlarına da diyecek lafım yok, bu sene aynı renginden ben de alacağım, ama onunkiler gibi hemen eskimesini istiyorum. Yeni görünümü sevmiyorum.




Kaynak: tokyofashion

2 comments:

DB JUNK said...

Çok tatlı bir couple gerçekten. Japon'lar moda ve tasarımda bambaşka bir noktadalar. Dünyanın en önemli moda tasarım okullarına da öncelikli girmeye hak kazananlar yine onlar. Beg'in şimdiden birçok çekik arkadaşı olmuş bile:)

.B. said...

Uzakdoğululara ayrı bir sempatim var, hatta sempatiden de öte dielim:) Özellikle Japonların kendine has ,özgürce oluşturdukları tarzları beni benden alıyor...normalde tasarımcıyım ama küçüklük aşkım mimari içimde kalmasın diye bu sene yurtdışında mimarlık eğitimime başlıyorum, ve mimaride de özellikle Uzakdoğu mimarisi ilgimi çekiyor...yani anlayacağınız bu çekik gözlülerin benden kurtuluşu yok gibi:)