Thursday, November 4, 2010

Bunu mu Giysem?

Imdat! Imdat! Imdat! Sarah Jessica Parker'in Burberry Prorsum'un Yaz 2011 defilesinde giyindigi deri cekete ve etege bayildim ; ne yaptim ne ettim, aynilarindan giyindim. Ancak bir turlu hangi ayakkabiyi giyinecegime karar veremiyorum, tum gardrobu doktum, seceneklerimi 3'e indirdim. Peki simdi ne olacak? Tum enerjisini bana canta secmek icin harcayan Mini ayakkabilar icin yardim etmemekte kararli. Belki birileri buradan imdat cagrimi duyar mi? Ayni Sarah gibi notral tonlarda olmak istiyorum, bir is yemegine uygun giyinmis olmak istiyorum. Hangi ayakkabiyi onerirsiniz?

Benim gibi caresiz duruma dusenlerin yardimina artik bir sosyal paylasim sitesi yetisiyor. Bunumugiysem.com adli siteye fotografinizi ekliyorsunuz, ilgili giysiyi hangi amacla giyindiginizi yaziyor ve sizin gibi modaseverlerden fikir aliyorsunuz. Faydali siteler listesine eklenesi...




sarah-jessica-parker


giuseppe-zanotti


velvet-angels


aldo

3 comments:

Curcuba said...

Ben olsam Aldo'yu giyerdim..ilk ikisi çok kapalı geldi bana, kıyafetin şıklığını kapatır mı acaba diye düşündüm..karar senin, ama ben seçimimi 3 numaradan yana kullanıyorum ;)

Curcuba said...
This comment has been removed by the author.
Olé said...

Guzel bir secim bence de, hem renk de daha uyumlu. Coook tesekkurler Sevgili Curcuba:)