Saturday, March 31, 2012

For English please click CosieCosie.

7 comments:

Unknown said...

Ne kadar duzgun orgu!!!! Makine gibi vallahi, ben orsem her ilmek ayri kalinlikta oluyor :-(((

Bu arada akilli ip dediklerinden kullaniyorsun degil mi? Hani ordukce deseni kendi kendine ortaya cikan? Benimde salim var anniskom ormus, yine kucuk yapmis, Ispanyol, yasli ananeleri gibi onumde anca birlesiyor ama yun oldugu icin bahceye cikarken kullaniyorum :-)))

.B. said...

Hihihi evet akıllı iplik kullanıyorum bu terimi ilk senden duyuyorum:=) Ben 5 yaşımdan beri örgü ve tığ işleri yapıyorum çok da zevk alıyorum hatta stres atmak için birebir:=) İşlem uzun süreceği için bu iplikten aldım ...ama renkleri çok tatlı değil mi:=)

Blogger Bolat said...

Çok rahatlatıcı bir eylem olsa gerek milyonlarca kadın yanılıyor olamaz :)

burcu said...

akıllı ipin bu kadar akıllısını hiç görmemiştim hem desenleri çook güzel hem renkleri bitmiş halini çoook merak ettimbirde keşke bende örebilsem :/

burcu said...
This comment has been removed by the author.
hayatintadinabakanlar said...

Hayatim boyunca tek satır orgu ormeyi beceremedim, ama annem bu konuda superdi. Onun örüp te giydigim kazaklar yuzunden cok yoldan çevrildim, örnek çıkarmaya calısanların tacizine ugradım :)
Emeginize saglık :)

Unknown said...

Bubu, ben de annem oyle dedi diye ogrendim :-))) Oyle satiliyormus yani!
Neyse, orgu konusunda katiliyorum, aslinda butun el isleri terapi gibi, yemek yemeyi bile unutuyor insan :-) (ben sonrasinda o unuttuklarimi telafi ediyorum ama hahahah)

Ellerine saglik, mutlaka bitince resmini koy.