Wednesday, March 21, 2012

Soru ve Cevaplar: En cok nelerden ilham aliyorsunuz?

Bubu ile hep ayri ayri ilustrasyonlarimizi yayinliyoruz. Aslina bakilirsa, 2008 yilindan beri blogumuz olmasina karsin birlikte hic tek gonderi yayinlamamisiz. Bu yuzden sanki bir suru ortak projemiz yokmus gibi (!), haftada bir de ayni baslik altinda, ayni soruya kendi cevaplarimizi vermeye karar verdik. Iki kafadar olunca proje de cok oluyor tabii, bir de bu kafalar surekli yeni bir seylere calisiyorsa, siz dusunun halimizi. :)

Sorular kisisel oldugu icin, cevaplari da el yazisi yazmaya karar verdik. Hem boylece daha renkli ve kisisel olacagini dusunduk. Biz yazip cizerken cok keyif aldik; umariz siz de okurken ayni keyfi alirsiniz. Olur da merak ettiginiz olursa, sormadan gecmeyin ;)

Sevgilerle,

Bubu&Ole'





7 comments:

Blogger Bolat said...

Bubu, senin kulaklar ancak uykuda dinleniyor galiba, yazdıklarını okuyunca çok romantik bir insanla karşı karşıyayız diye düşündüm. Yanılmış da olabilirim dabi :))

Ole, walla ben de pili bitmiş pokemon tribine girmiştim ki Allahtan güneş çıktı anladık ki güneş enerjisi ile çalışıyor bizim bünye :)

.B. said...

Hehehe romantik olmak ve BuBu hmmm yanıldınız efendim:=) romantik kelimesi benim sözlüğümde yok desem yeridir. Demek yanlış bir izlenim verdim:=)

Unknown said...

Ikiniz de harikasiniz :-)

Olé said...

Bolat, ben de gunes enerjisiyle calistigimizi dusunuyorum. :) Gunesli bir ulkede dogmus olmamiz lehimize o halde ;)

Basak, hepimiz harikayiz; malum gunes enerjisi ;)

Blogger Bolat said...

Ole, güneşimiz ol olsun :) tadını çıkaralım güneşin.
Bubu, evet öyle bir izlenim aldım ama yanılmışım :)))

Blogger Bolat said...

Ole, güneşimiz ol olsun :) tadını çıkaralım güneşin.
Bubu, evet öyle bir izlenim aldım ama yanılmışım :)))

Blogger Bolat said...
This comment has been removed by the author.