Thursday, April 19, 2012

Bubu&Ole Gururla Sunar :)

Aslinda bu ilustrasyonlari uzun zaman once yapmistik; ama hediyeler sahibine yeni ulastigindan, biz de " olur ya, internet ortaminda surprizi bozariz, aman." diyerek, sabredip bugunleri bekledik. :) Sevgili Burcu sevdicegine yildonumleri icin kendilerine dair, ozel bir hediye vermek istemis; bunun icin de bize basvurmustu. Biz de gonderdigi fotograflardan yola cikarak kendisine asagidaki ilustrasyonlari hazirlamistik. Kendi blogunda bu ozel gune dair fotograflarini paylasinca, artik bizim de surpriz bozma riskimiz ortadan kalkmistir diye dusundugumuzden, ilustrayonlari blogumuzda paylasmada bir sakinca gormedik.

Ilk ilustrasyon Bubu'dan. Bu cifte kumrular maalesef ayri sehirlerde ikamet ettiklerinden, birbirlerinden ayri kaliyorlar. Bubu ikisini yol ayrimindan bir vespayla kacarken hayal etmis, tabii bir de Burcu'nun saclarini ruzgarda ahenkle dans ederken.

Ikinci ilustrasyon, Ole'den. Bir de fotograflarindaki gibi yakin plan bir ilustrasyonlari olsun dedik. Ikisinin Haydarpasa Gari'nda bir fotograflari vardi ki, onu Burcu cok severmis. Maalesef artik trenler Haydarpasa'dan Ankara'ya kalkmaz, ya da Ankara'dan Haydarpasa'ya varmaz oldu; ama " Tahminen soz konusu ray hattinda lokomotifler hala tikir tikir islerken, bu guzel ciftin birbirine kavusma araci trendi. " diyerek, kalplerin kendisinden once ulastigi bir de tren ekleyiverdim. :)

Sevgili Burcu, size yeniden en guzel dileklerimizi gonderiyoruz.

Bu arada Sevgili Bolat, blogunda Amazon Search Box acilmadi ki, bakayim Haydarpasa ile ilgili soyle bir guzel yazin var mi, yok ise yaz da biz gurbetciler de nasiplenelim. Simitin yanina hem de Pierre Loti'de yudumlanan tavsan kani bir bardak cay koymussun, ustune de " Simit cayla vapura binerse bunun adi Istanbul'dur demissin.", dusunmemissin bu gariban gurbetcilerin hic mi cani cekmez. :)


Ilustrasyonlar: Bubu&Ole

For English please click CosieCosie.

5 comments:

burcu said...

ilk defa görmüşüm gibi yeniden içim kıpır kıpır oldu:D sevdiceğime böylesine güzel bir hediye vermemdeki en büyük emek size ait olduğu için tekrar tekrar teşekkür ederim

Unknown said...

Yasasinnnn!

:-))))

Blogger Bolat said...

Vayyyy çok şık bir hediye olmuş, Burcu Hanım'ı tebrik ediyorum :) ve Bubu ile Ole'yi de kutluyorum çok şık bir ilustrasyon :) Evet ilk iş bir Haydarpaşa postu yazmak olsun :=

Olé said...

Burcucum seni yeniden sevindirdiysek ne mutlu bize. :) Basakcim yasasin, Bolat Haydarpasa postu hazirlayacakmis bize! :)

Blogger Bolat said...

Kesinlikle evet :))