Sunday, April 8, 2012

İlham Kaynağı: Diana+ Dreamer...


İşte yeni oyuncağım. Çok eski dedemden kalma lomomun yanına arkadaş geldi. CaCo' ya bir kaç kez beğendiğimi söylemiştim o da bana hediye olarak almış. Çooook heyecanlıyım onunla fotoğraflar çekmek için. Her ay bir konu belirleyip ona uygun fotolar çekip albüm oluşturmayı düşünüyorum. Mayıs ayının başında başlıyorum... 

Fotoğraf: BuBu
For English please click CosieCosie

7 comments:

Blogger Bolat said...

Bubu :) hade bekleyoruz o zaman biz fotoları :)

Deniz said...

Super hediye! Fotoğrafları merakla bekliyorum.

.B. said...

Bolat: Tamam ama bu ay çöküntüde olduğumdan - devamlı uni kitapları almaktan- mayıs ayı başı hemen çekmeye başlıyorum:=)

Deniz: Teşekkürler;=) bence de süperr hediye şanslıyım ki beni anlayan bir kocam var hihihi Eski lomomla pek başarılı fotolar elde edememiştim, umarım bu yeni oyuncağım ile eğlenceli fotolar çekerim...heyecanla sonucu ben de bekliyor olacağım..
Sevgiler,
BuBu

Ays said...

Bayıldım!! Nereden alınıyo bu makine bende böyle bişey istiyorum.

İki Kum Tanesi said...

Güle güle kullan. Merakla bekleyeceğiz fotoları. Ben makinayı merak ettim, ilk kez görüyorum? Nasıl bir makinadır bu :)

.B. said...

Ays: Ben urbanoutfitters'dan aldım, ama istersen amazondan da bulabilirsin.
Füsun T: İlk tanışmam dedemin makinesi ile olmuştu Lomo ile. Aslında eskiden rus ajanları resimdeki değilde siyah bir makinesi var onu kullanıyorlarmış. Ama baya uzun süredir Lomo bir tutku olmaya başladı insanlar arasında bir sürü modeli var. Resimler çektiğini sandıgın gibi çıkmıyor ve bekleyiş çok eğlenceli oluyor. Yani benim çektiklerim her daim beni şaşırtıyordu öbür makinem ile. Bunun da açıkcası ondan çok farkı oldugunu sanmıyorum ama rengine bayıldım. Hatta imkanım olsa her çeşidini alırım hihih Detaylı bilgi için: http://www.lomography.com/ vu siteden bilgi alabilir hatta çekilen fotoğraflara bakabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir:=)

missisgamze said...

yaa harikaymışşşş, bir de ben çizim yapamıyorum çok kıskandım seni şu an :)