Monday, April 30, 2012

Ortak Calismamiz

Meger bir sey yayinlamayali ne hayli olmus. Blogger'a girince aklim sasti; her sey degismis. Blogger'in formati baskalasmis iyice. Kendimi yedi uyuyanlardan biri gibi hissettim; elimde tedavulden kalkmis kurusluklarla ne yapacagimi bilmez haldeyim. Her degisikligin insanoglu uzerinde yarattigi rahatsizlik var haliyle; daha cok post yazip daha cabuk atlatmak lazim belki de. :)

Gelelim asil konumuza. Isil'la tanismamiz da kaynasmamiz da cok hizli oldu. Erkek arkadasiyla yil donumlerine bir hafta kala, bizimle temasa gecti ve ona ozel bir hediye vermek istedigini soyledi. Dilek buyuk, zaman kisitli...Ama bu guzel ciftin resimlerini gorup de nasil geri cevirir insan? Haliyle biz de, Bubu ve Ole yani, iki arada bir derede kendilerine guzel bir calisma hazirladik. Ikisi de Denizcilik Lisesi mezunu olan bu ciftin en buyuk hayali birlikte buyuk yolcu gemilerinde calismak. Biz de onlari kendi ask gemilerinin kaptani olarak dusledik kafamizda. Isil hediyesini verince, erkek arkadasi cok mutlu olmus; bunu duyunca biz de cok mutlu olduk haliyle. Daha nice 5 yillar Sevgili Isil. ;)
Ilustrasyon: Bubu&Ole
For English please click CosieCosie.

6 comments:

Blogger Bolat said...

Siz yaparsınız da güzel olma mı:))

İki Kum Tanesi said...

Aşk güzel şeyyy :) Nefis olmuş elinize sağlık. Bence de daha çok post yayınlamalısınız. :)

Unknown said...

Ellerinize saglik kizlar ve evet sizi daha cok gormek istiyoruz burada :-)

burcu said...

çoook güzel olmuş ellerinize sağlık ben bayıldım:) bu arada bloggera bir haller oldu evet ama daha çok post isteriz

Olé said...

Sevgili Bolat, bize olan bu guvenini bosa cikarmayiz umarim.
Sevgili Fusun, Basak ve Burcu, valla bence de fazla tembellik olmus son zamanlarda; yeniden hiz vermek lazim. :)

çiço said...

merhabalar size ulaşmak istiyorum ama mail adresinizi bulamadım blogta :( rica etsem benimle iletişime geçebilirmisiniz teşekkür ederim cigdemkorur@hotmail.com