Thursday, April 5, 2012

Yeni Dükkan: ETSY...


Heyoooo süregelen baskılardan sonra ben de sonunda Etsy'de dükkanımı açtım. Ama hala tembellik etmeye devam ediyorum ...konulacak o kadar çok şey var ki daha çok azını koyabildim. Bu haberi sizlerle de paylaşmak istedim. Dükkanda benim illüstrasyonlarıma, el yapımı broşlarıma ve Sevosch'un kendisi annem olur:=) renkli battaniyelerine ve en kısa sürede yelek ve minderlerine ulaşabileceksiniz. Dükkana uğrayıp bana merhaba demek isterseniz, tık tık

P.S: Bu arada Olcican da biraz elini çabuk tutsa ve dükkanını açsa ne iyi olur demi arkadaşlar!!! Gönderi yerine ulaşır umarım:=))

7 comments:

Unknown said...

Hayirli olsun efeniiiiiim! Etsy'e bayiliyorum, ben de etsy dukkan acmayi cok istiyorum, kismet bakalim :-)
Simdi girip bakicam :-)

.B. said...

hihi tesekkür ederim Barisbasak:=) Bak bak yorumlar her daim önemli benim için ama dediğim gibi şimdilik çoook azlar eklenmeyi bekleyen br sürü iş var bakalım:=) ne zamana....haydi bi gaz aç sen de dükkanı da ziyareti iade yapıyım hihi
Sevgiler,
BuBu

hemera-nyks said...

hayırlı olsunn :)
-
hemera

Unknown said...

bravo Bubu!güzel bi haber oldu bu :) hemen girdim inceledim,hatta zaten aklımda olan bazı şeyleri gözüme kestirdim bile hehehe :))Dayanışmanızı takdir ediyorum ve daha çok ürün beliyorum ikinizden.Ayrıca Pamuk 'u aile portresinde unutmamışsın,gözümden kaçmadı :)

Blogger Bolat said...

Hayırlı olsun Bubu, Ole'de açsın bir an önce ETSY'yi ilk kez senin post dolayısı ile duydum :)) ama duymuş olduk bir inceleyeyim bakalım :))

Olé said...

haha bana da tas atilmis ya, helal olsun :)

.B. said...

hemra-nyks: Çok teşekkürler:=)
Missipi: Çok teşekkürler mislican, dükkanımın ilk müşterisi olarak pakette sana küçük bir sürpriz koydum umarım beğenirsin:=)) Ayrıca sen de dükkanını açda o güzel çiftlik hayvanları bizim evimize de teşvik etsinler:=)
Bolat: Duymaman çok normal Bolat, genelde bayanların arasında çok bilinen bir site ve kesinlikle gezinmeni tavsiye ederim her alana her zevke hitap eden ürün yelpazesi mevcut:=)
Ole: Olecim canımcım cicim aç şu dükkanı ağzımda tüy bitti de güzel çalışmalarına herkes ulaşabilsin :=)