Friday, May 4, 2012

Günün İllüstrasyonu: Afiyet olsun!


Ne zamandır memleketimi, köyümü, sıcacık ege insanını, kısacası Türkiye'ye dair herşeyi özlüyorum. Eskiden köy dendimi offf gelmem, etmem derdim ne yapıcam derdim ama şimdi tek hedefim kendi yaptığım evde köyümde yaşamak. Zamanla insan ne kadar da çok değişiyor değil mi ama? Büyüdüm herhalde:=)

Şimdi bu çizimin ne alakası var demeyin o sıcacık insanımın yaptığı yemekleri de çooook özledim. Kendi kendime bana yapılmış bir yemek misali çizittirdim bunu:=)

İllüstrasyon: BuBu

5 comments:

Blogger Bolat said...

Bubu eline sağlık, zamanla o kadar çok değişiyoruz ki. Günün birinde aynılaştığımızı görüp yerel değerlerimizin zenginlik olduğunun farkına varıyoruz :)

.B. said...

Aynen öyle Bolat, ne güzel ifade etmişsin. O kadar hırs emek bazen düşünüyorumda ne için? elimizdeki zenginliği sağlığımızı ya da başka birşeyleri kaybedince anlıyoruz hep. Neyse anlamak da iyi:=))

Unknown said...

Yalova'nin civisini cikardilar, bahcelerini yagmaladilar, koylerine sosyal konutlar yapmislar!!!
hangi koy? karaburuna yerlesecek bir arkadas var ikinizin arasina yapayim benim evi!!!

İki Kum Tanesi said...

Hep aynı özlem demek ki :)) yemeğin kokusu geldi.

.B. said...

Füsun T: evet hep aynı özlem belkim ilerde bu özlem sahibi arkadaşlarla ortak bir köy yaparız..mimarisi benden hihih
Basak: Bizim köy ege'de Söke/Bağarası aydın'a bağlı..hem yazlık mekanların hepsine yakın hepimizi oraya tasıyalım en iyi nedersin:=)Olcican söz verdi zaten benim evi yaparken onun alanı da yapcaz:=)