Thursday, July 5, 2012

Eski bir geleneğe Can vermeye nedersiniz?

Sizin de parmaklarınız klavye başında yazmaktan sıkıldı, elim kalem tutsun, kağıt kokusunu içime çekiyim diyorsanız bize katılın! Eskiden ne güzel heyecan ile postacının gelmesini beklerdik, hatırlıyorum da gözüm hep postacıyı arardı ama teknolojinin gelişmesi ile birlikte o duygu, bekleyiş de son buldu. Artık kolay ve hızlı iletişim aracı olarak mailler ile bir saniyede birbirimize ulaşıyoruz. Evet zaman açısından baktığımızda cazip gelse de ben eski mektup yazmaları ve bekleyişleri çok özledim. Tamam tamamen mailleşmeleri, sanal iletişim araçlarını bırakalım demiyorum ama en azından bahsettiğim o güzel duyguları yeniden yaşayabiliriz.

Eveetttt yeni bir kulüp oluşturuyoruz. Ben de mektup yazmak ve arkadaşlarımdan mektup almak istiyorum diyorsanız katılın bize. Yorum kısmında mail adresinizi bırakmanız yeterli. Bir hafta boyunca sayının netleşmesini bekledikten sonra listeyi açıklayacağım. Her ay seçeceğimiz bir arkadaşa diğer tüm arkadaşlar mektuplarını yollayacak. Yani her ay bir kişi tüm mektupları alırken diğer kişilerde mektuplarını yazacak. Benim fikrim klasik mektup yazma olayına biraz daha yaratıcılığımızı katıp. Mektup yazacağımız arkadaşımıza kendimizin hazırladığı bir çizim ya da kolaj ya da herhangi birşey bir de bizden eklemek. Bu sadece benim düşüncem farklı fikirleriniz var ise onlarada açığız. Sadece yorum kısmında düşüncelerinizi dile getirmeniz yeter.

Eee ne duruyorsun haydi al eline kağıdı kalemi bana bir mektup yaz:=)

İllüstrasyın&Kolaj: BuBu

19 comments:

burcu said...

ben de katılmayı çooook isterim :)
burcuoztorunn@gmail.com

Unknown said...

Offf muhtesemsiiin!
barisbasakyilmaz@hotmail.com

Anonymous said...

Haydi beni de yaz bakalim seker. Ama sanki bana postalar ulasmiyor gibi :(
aydinolcay@yahoo.com

Unknown said...

bende varım !
missmisli@gmail.com

Blogger Bolat said...

heyecan verici bir proje :) ben de varım.
alpbolat@gmail.com

Bettra said...

Harikasin!!!! Cooook mutlu oldum :) ' btrak@hotmail.com'. Belki bu mektup arkadaslari gunun birinde bulusma firsati da bulur :))

Anonymous said...

hey şahane bir fikir bu :) exlibris@windowslive.com

Ozlemaki said...

kesinlikle varım!
ozlemaki@gmail.com

irem said...

ben de varım ;)

her fırsatta uzaktaki arkadaşlarıma ısrarla mektup yazıyorum zaten ;)çok güzel düşünmüşsün

iremsen@gmail.com

e.t. said...

alwaystekiz88@gmail.com

ps:sensinkommikmailliçocukh .)

İki Kum Tanesi said...

Bubu'cum, kaç kere bu sayfayı açtım kapattım. Bu aralar evde durumlar nahoş biraz.O yüzden, bu dönemde böyle bir etkinliğe katılabilecek modda hisssetmiyorum kendimi.Bir önceki post'da adım geçmiş. Hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum, üzgünüm ama ben sonra katılsam olur mu ?

Unknown said...

Fusun'cugum tabii ki nasil istersen oyle olur, istedigin zaman katilabilirsin, sorunlarinin en kisa zamanda duzelmesi dilegiyle yaziyorum bunlari, lutfen zorladigimi sanmayasin ama belki kafan dagilir, aklinin bir kosesinde tut bizi oldu mu?

Unknown said...

Bu arada Bubuya hitaben yazilmis bir yoruma cevap yazdigim icin bana kizmazsiniz umarim.
Sevgiler...

.B. said...

Füsuncum sen nasıl istersen sen her daim bizim aklımızdasın ve ne zaman istersen tabii ki Başağın söylediği gibi bize katılırsın. Seni çok ama çok iyi anlıyoruz. En kısa zamanda işlerin yoluna girmesi dileklerimizle sana kocaman sevgimizi ve öpücüklerimizi yolluyoruz , Mektuplaşma Klübü olarak:=))
Başak tabii ki cevap vermen güzel olmuş, niye kızayım ki bilakis hoşuma gitti...sayıyı bu perşembe kesinleştirip herkesi bir mail altında toplayıp programı hazırlayacağım, az kaldı...Ajajaja Fighting:=)

Olé said...

Fusuncugum umarim bir an once her sey duzene girer. Dikkatini baska seylere yoneltmek istersen, bizler hep buralardayiz ;)

beenmaya said...

harika bir fikir :))

ozlembaki@gmail.com

Bettra said...

Ahahah Beenmaya da katiliyor :) Harika !

Unknown said...

YASASINNN!

İki Kum Tanesi said...

Siz çok tatlısınız :) Teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda hayata ve size dönerim ben diyorum :) Biraz zaman sadece.. Seviyorum sizi.