Saturday, July 26, 2008

Kime daha cok yakismis?

Her ne kadar ünlülerimiz pişti olmamak için ellerinden geleni yapmaya çalışsalarda önüne maalesef geçemiyorlar. Bakalım bu sefer hangi ünlülerimiz hangi elbiseleri ile pişti olmuşlar...




Elie Saab

Elie Saab imzalı altın rengi bu elbise içerisinde sanırsam Beyonce biraz fazla kilolu görünüyor. Bu sene Mango reklam kampanyalarında ablası Penélope Cruz ile verdiği pozlardan da hatırlayacağınız üzere Monica bu elbisenin hakkını fazlasıyla vermiş. Vücut hatları elbise ile uyumlu olarak bir ahenk içerisinde.



Oscar de la Renta

Cameron Diaz'ın üzerine aldığı kırmızı şal ve ayakkabısı elbiseyi tamamiyle bir bütünlük içerisinde sergiliyor. Fiziğinin güzelliği de elbiseyi iyi taşımasında gözden kaçırılmaması gereken bir faktör. Ama keşke elindeki siyah clutch yerine elbiseye ve ayakkabılara uyacak bir başka çanta kullansaydı diyoruz. Maalesef Jennifer Lopez aldığı kilolar nedeniyle elbiseyi iyi taşıyamamış.



Hervé Léger

Bu çok şık kırmızı elbise gerçekten alev alev yanıyor. Heidi Montag sarı saçları ile elbise içerisinde çok şık görünüyor fakat giydiği beyaz ayakkabılar açıkcası elbisenin tüm havasını kaçırmış. Rengin çok açık kalmasından dolayı ortaya uyumsuz bir kombinasyon çıkmış. Vanessa Minnillo muhteşem fiziği ve elbise ile uyumlu ayakkabılarıyla gerçekten bir ateş parçası gibi duruyor. Çok şık ve seksi durmuş. Elindeki siyah clutch kombinasyona ayrı bir derinlik katmış. Tebrikler...



Yoanna Baraschi

Yazın vazgeçilmez rengi beyaz elbise gerçekten çok şık duruyor. Paris Hilton tacı,ayakkabısı ve çantası ile tam bir bütünlük içerisinde melek gibi durmuş bu elbisenin içerisinde. Maalsef Halle Berry için aynı şeyi söyleyemiyeceğim, gözlükler çok ön plana çıkarak elbisenin geri planda kalmasına sebebiyet vermiş. Taktığı bilezikler maalesef gözlükle renk açısından uyumu yakalamaya çalışsa da başarısız olunmuş.

No comments: