Monday, June 1, 2009

2009 MTV Sinema Ödülleri Sahiplerini Buldu!!!



1992′den beri düzenlenen MTV Sinema Ödüllerinin 2009 yılı kazananları 31 Mayıs akşamı yapılan tören ile sahiplerini buldu. Geceye damgasını “Twilight” filmi vurdu. “En İyi Film” ödülünü kazanan “Twilight” filminin oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson’ın da ödül kazandığı gecede çift aynı zamanda “En İyi Öpüşme Sahnesi” ödülünü de başkalarına kaptırmadı. Özellikle Kristen'nın ödülü alırken ki heyecanlı ve sevimli tavırları görülmesi gereken anlardan biriydi. Çok güzel bir geceydi. Birbirinden güzel bayanlar şıklıklarıyla kırmızı halıda adeta birbirleriyle yarışır vaziyette boy gösterdiler.


27 yaşındaki güzel oyuncu kendi markası olan the Twenty8Twelve koleksiyonundan “Viviane” adlı yeşil Swarovski taşları ile süslenmiş mini bir elbise giymeyi tercih etmişti. Eee bacaklar da güzel olunca elbise bir o kadar daha fazla yakışmış.


Sandra, siyah çorabın üzerine giymiş olduğu mini gece mavisi ışıltılı elbisesi ile çok sevimli görünüyor. Yanında da kendisine yakışıklı oyuncu Ryan Reynolds koyu renkli kot pantolunun üzerine giydiği siyah t-shirtü ile eşlik ediyor.


Miley gecede Hannah Montana' da seslendirdiği “The Climb” isimli parçası ile en iyi film müziği dalında ödül aldı. Geceye sade, soft renkli bir elbise ile katıldı.


23 yaşındaki seksi oyuncu Megan Fox geceye Dolce&Gabbana imzalı siyah ve altın renginin kombinasyonundan oluşan straplez mini bir elbise ile katıldı. Gerçekten tepeden tırnağa çok hoş görünen bayanlar içerisinde en iddialı olanlardan biriydi diyebiliriz. Tek hoşuma gitmeyen nokta, her daim sanki Angelina Jolie'ye bak benim de dövmelerim var der gibi dövmelerini gösteriş şekli hoşuma gitmiyor. Angelina Jolie' den farkım ne der gibi bir rekabet kokusu seziyorum.


23 yaşındaki Gossip Girl'ün Blair'ı Leighton Meester geceye Emilio De LA Morena imzalı değişik kat ve kesimleri olan siyah bir elbise ile katıldı. Elbisenin altına giymiş olduğu "Brian Atwood Brie" mor süet ayakkabıları çok şık duruyordu.justjared.buzznet


Kristen Stewart, vampir konulu filmlere yeni bir soluk getiren "Twiligh" da canlandırdığı Bella karakteri ile en iyi kadın oyuncu ödülünü kaptı. Gecede kıyafetini en çok beğendiğim Kristen oldu. Kendine has tarzını bozmadan da şık olunabileceğini bize gösteriyor. Yigal Azrouël imzalı elbise çok yakışmış, özellikle altına giydiği Converse ayakkabılar ayrı alternatif bir hava yaratmış.



Her zamanki gibi çocuksu gülümseyişiyle karşımıza çıkıyor Cameran Diaz. Yanında, yakında vizyona girecek olan "My Sister's Keeper" adlı filminde kendsine eşlik eden Sofia Vassilieva ve Abigail Breslin'i görüyoruz. Cameron , renkli baskılı t-shirtü, skinny kot pantolonu ve mavi süed ayakkabıları ile hem rahat hem şık görünüyor.

2009 MTV Sinema ödülleri kazananlar:

EN İYİ FİLM
Twilight

EN İYİ ERKEK OYUNCU
Zac Efron – High School Musical 3: Senior Year

EN İYİ KADIN OYUNCU
Kristen Stewart – Twilight

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ERKEK OYUNCU
Robert Pattinson – Twilight

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KADIN OYUNCU
Ashley Tisdale – High School Musical 3: Senior Year

EN İYİ KOMEDİ PERFORMANSI
Jim Carrey – Yes Man

EN BAŞARILI KÖTÜ KARAKTER
Heath Ledger – The Dark Knight

EN İYİ DÖVÜŞ SAHNESİ
Robert Pattinson vs. Cam Gigandet – Twilight

EN İYİ ÖPÜŞME SAHNESİ
Kristen Stewart and Robert Pattinson – Twilight

EN BAŞARILI ŞAŞIRTICI SAHNE (yeni kategori)
Amy Poehler - Baby Mama

EN İYİ FİLM MÜZİĞİ (Yeni Kategori)
“The Climb” – Miley Cyrus, Hannah Montana: The Movie

No comments: