Saturday, July 18, 2009

Yazın en hit Denim MOdelleri!!!




Açıkcası ben Almanya'da yazı pek yaşayamasam da inanıyorum ki çoğu zaman bunaltıcı olmasına rağmen Türkiye' de yaşayanlar doya doya tadını çıkarıyordur. Sakın burdan şikayetçi olduğum anlaşılmasın sıcak ve güneş ile arası pek iyi olmayanlardan olduğumdan dolayı halimden memnunum:)

Şimdi bu yazın denim açısından en hit modellerine bir göz atalım. Katie Holmes'un giymiş olduğu beyaz yırtık kot bu sene en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Dikkat ederseniz KAtie'nin kotu iki trendi birden bize sunuyor. Üzerindeki bağlamalı-boyama tekniği ile hafif ışık oyunları yapılmış bunu daha sonra daha koyu renklerle Fergie' nin üzerinde göreceğiz, bunun yanında da dizindeki yırtık ile yırtık denim modasını yakalamış oluyor.
Alexander Wang denimi ile Lindsay giydiği uzun çizmeler ile çok hoş görünüyor.
BU senenin en hitlerinden diyebiliriz bacağı tamamen saran denimler. Kim KArdashian da eksik kalmamış bu trend akımından. ( Hala daha Kim KArdashian kimdir ne yapar bilmiyorum, açıkcası pek de ilgimi çekmiyor).
60's hippi modası 80's punk-rocker kimliği ile Fergie'de can bulmuş. İndigo ve beyazın buluşması muhteşem olmuş özellikle de blazer ceket üzerinde çok hoş durmuş.
Cameron Diaz slim kesimli denimi içerisinde çok hoş görünüyor. Bayanların muhakkak gardırobunda olması gerekenlerden bir parça, her açıdan kurtarıcı diyebiliriz. ÜZerine ne giyerseniz giyin altına hangi ayakkabıyı giyerseniz giyin uyum sağlayacaktır.
Beyonce'nin üzerindeki denim bana sorarsanız bildiğimiz polyester taytlara benziyor. Ama kaynak olarak denim diye sunulmuş. Eğer gerçekten denim ise giymesi inanılmaz derecede zordur tabii bir de onu çıkarması var:)

No comments: