Tuesday, August 25, 2009

Bella' nın Gelinliği acaba hangisi olmalı?

Twilight ile kalbimizi çalan Bella ve Edward serinin ikinci serisi New Moon'dan sonra Eclipse ile karşımıza çıkacak. Bu seri hepimiz için çok heyecanlı olacak çünkü Bella'nın hayatının aşkı Edward ile evlilik heyecanı bu seride başlıyor. Bu yüzdendir ki Eclipse için Bella'nın giyeceği gelinlik tasarımları bir çok tasarımcı tarafından yaratılmaya başlandı bile.

Aşağıda size sunmuş olduğumuz gelinliklerden Bella için en çok Erin Fetherston ile Zac Posen'nin çizimlerini beğendik. Ya siz?



instyle

3 comments:

Bettra said...

Ama Bella gelinliği Eclipse de değil Breaking Down da giyiyor..? Tabi yapımcılar bunu Eclipse tede sonlardımak isteyebilir bu henüz net değil, göreceğiz..?
Eric Fetherston ve Zac Posen in tasarımları Bella yı ifade etmiyor bence :(
Belki Lela Rose yada Monique'nin tasarımları, ama belki..?
Tabi bunların hepsi ufacık bir "bence"
Öpüyorum kocaman ;)

.B. said...

Valla Bella'yı bizden daha iyi tanıyan biri olarak senin dediklerini dikkate almak lazım canim. Okuduguma gore eclipse de evlenmiycek ama söz konusu dile gelecekmis. Evlenmese bile giyeceği gelinliği filmin sonunda görücez sanırsam. Monique nin tasarımlarını ilk ben de düşündüm ama sonradan Bella'nın sade tarzı aklıma gelmişken Eric fena olmaz dedim...sanırsam Zac'ide sırf ben beğendiğim için yazdım :))

Bettra said...

Heheh :) Biliyordum. Modelleri görür görmez Bubu en begendigi modelleri secmis dedim. Cunku bence her ikisi de senin icin olabilir :)Sonra tekrar bakıp düşününce Eric bana da sıcak ve Bella karakterine yakılır geldi :)
Bilgiler için teşekkürler...