Saturday, October 3, 2009

İçelim Güzelleşelim - OKTOBERFEST


Geçen hafta Münih'e Oktoberfest için gittim. Daha önce Münih'i görme fırsatım olmadığı için benim için şahane oldu hem Oktoberfest hem de Münih'in güzelliklerinin keyfini bir arada çıkardım. Tahmin edebileceğiniz gibi aşırı bir kalabalık vardı. Çadırlara girmek için sabahın 8'den kuyruk olmaya başlıyordu. Çadırların içi tıklım tıklımdı. Geleneksel kıyafetlerin eşliğinde biraları getiren hanımlar çok ama çok şirindi. Bir tanesi bile çok ağırken maksimum 9 tanesini birden taşıyabiliyorlardı. Ortam çok güzeldi. Zaten içtikten sonra herkez birbirinin kankisi modunda etrafta dolanıyordu. Bana kalırsa Oktoberfest için bir gün yeterli derim, belki de bira ile aram olmadığından dolayıdır. Ama bir litre biramı içtim:))

O günün anısına küçük bir video:)




İşte o günden bir kaç kare sizler için:)


Oktoberfest için hazırız...C.cim çektiği için maalesef kendisi resimde yok:(

4 comments:

Olé said...

super fotograflar! :) iyi gorunuyorsunuz ikiniz de ;) Yalniz hava soguk mu degil mi anlayamadim, siz gayet sonbahar modunda millet T-shirtle falan. Ben de okyanusun otesine nihayet geciyorum,yaziya yeniden donus:) Burada insanlar hala sortla dolasiyor, mevsimsel ve saatsel gecis biraz garip olacak :S

... said...

Ya gerçekten dediğin doğru burdakilere yaz ise bize sonbahar, kışı hayal bile edemiyorum...biz bere atkı dolaşıyoruz şu an ama adamlar hala t-shirtlerle...neyse zamanla biz de alışırız herhal:)
Dip not: Seni çok özledimmmmm:((

Olé said...

ben de seni ozledim, hatta blogu da:) bugun geldim nihayet, biraz jetlag var, ama 21 parca ikea montaji bitti:) o anlattiklarimdan sonra bu finale ne kadar sevindigimi sen dusun:)) whole house was a $&@%# puzzle diyorum!!!

... said...

hahahah ya hayal etmeye çalışıyorum da kahkahaya tutuluyorum alemsiniz valla:))benim de tün perdem çat diye yere düştü caco iyi yapamamış duvara monteyi hihihi ...ooo daha ne maceralar yaşıycaz bakalım...