Sunday, October 18, 2009

Trend Alarmi :Trench-Coatlar

Aslinda Trench Coat icin trend mi demek gerek, olmazsa olmaz mi demek gerek emin olamadim. Nasil basariysa, Burberry'in nefis kesimli klasik trench coat'u her ilkbahar ve sonbahar aylarinin gorkemli girislerinde, trend alarmi olarak karsimiza cikiyorlar. Bu durumu "Moda bir donguden ibaret." klasik soylemiyle aciklamak mumkun degil. Olsa olsa bu klasik formun fonksiyonel basarisi olarak adlandirilabilir. Unlulerimiz gibi bol kazancli olanlarimizi tabii ki Burberry'den baska yere yonlendirmiyoruz. Ancak daha mutevazi butceye sahip olanlarimiz, ellerinin altinda tuttuklari bol alternatife sahip olma durumunu iyi degerlendirerek, kendilerini simartabilirler. Zira her cesit zevke ve butceye uygun trench coat bulmak mumkun.

3 comments:

twisty said...

yes! başladı işte soğuklar yağmurlar.. ve modasıyla beraber geliyo tabi :)) hazırlık yapılmalı... haftasonumu alışverişe adiycam galiba (gerçi her haftasonu gibi:P) Muji'de beğendim ben bi trench-coat ay trençkot işte! snırım onu alıcam. çok "körü körüne moda" bi mağaza olmadığı için herkesin üstünde olmuyo aldığın şeyler, hoşuma gidiyo. suri de giysin trençkot bekliyoruz valla :PP

Olé said...

Ben trench coatumu dun ilk kez giydim bu yil ;)suri giymezse modadan sayilmaz zaten :) Trenchcoatunu iyi gunlerde giyin sevgili Twisty:)

Unknown said...

bende söz dinledim havanında güzel olmasını fırsat bilip hemen trench coat umu giyip İstanbul ziyareti yaptım dün.Umarım daha böyle birçok gün olurda bol bol giyeriz :)