Friday, January 22, 2010

Vivienne Westwood-2010 Spring koleksiyonu....


Nihayet aktivist tasarımcı Vivienne Westwood'un 2010 Spring koleksiyonu görücüye çıktı. Hemen hemen koleksiyonda yer alan tüm parçaları beğendim. Vivienne'nin kötü hiç bir şey yapmayacağına inandığımdan ne yaparsa yapsın benim gözümde muhteşemler. Küresel ısınma ile ilgili sorunlarla haşır neşir olan tasarımcı koleksiyonunda bu konuya dikkat çekiyor.

Defile sonrası yanına gittim. Kendisi o kadar nazikti ki istediğim bir kıyafeti giyebileceğimi hatta istersem saçıma ve makyajıma bir kaç dokunuş yapabileceklerini söyledi. Mutluluktan havalara uçuyordum. Fotoğraf makinesi kötü olunca çok net çekemedim ama olsun Vivienne Westwood imzalı bir kıyafet giymek benim için müthiş bir gururdu ve çok heyecan vericiydi. İşte koleksiyondan en sevdiğim parça ile karşınızda ben:)



VIVIENNE WESTWOOD - 2010 SPRING KOLEKSIYONUNA BİR BAKIŞ ATTIK....



Koleksiyonun tamamını ele aldığımızda şort ve renkli bluz kombinasyonları ilk göze çarpanlar arasında. Parçaların tamamı rahat bir görünüm yanında içinde küçkük sofistike detaylar taşıyor. Farklı kesimler ile yeni denemeler yapılmış. Turuncu, kahverengi, mavi ve bej renkleri koleksiyonu oluşturan ana renkler arasında. Renk karısımları ile yer yer renkli bir palet görüntüsü ya da pastel boya eşliğinde rastgele boyanmış görünümler kendini ele veriyor. Eğer ki siz de farklı olmak isteyen bayanlardan iseniz bu koleksiyon tam size göre.

3 comments:

sleday said...

süpermiş hepsi:) türkiye'ye gelse de alsak.. tek şansımız bilstore, o getiriyo bi sürü markayı da sebeplenebiliyoruz, yoksa yurtdışındakilere bakıp bakıp ağlardık:))

Olé said...

cok guzel olmus senin cizdigin kiz!!!

.B. said...

Çok sağol olé'cim....her gün seçkin tasarımcılardan sizlere kıyafetlerimi sunucam bu platformda:))