Wednesday, February 3, 2010

Denim Uzerinde Denim, Olacak Sey mi?

Moda dunyasinin kendine ozgu kurallari var. Siyahla lacivert kombin kullanilmaz, beyaz etegin altina siyah corap giyilmez, kumas pantolonun icine beyaz corap uymaz, denim ustune denim giyilmez gibi... Isvec Elle dergisinin Subat 2010 sayisi, bu denim kuralini bozacak nitelikte basarili cekimler gerceklestirmis. Bu fotograflarla "istisnalar kaideyi bozmaz." yargisini
bir kez daha vurgulamak mi gerekir, yoksa zevkli dusunuldugunde aslinda guzel sonuclar elde edilebildigi sonucuna mi varmak gerekir, buna siz karar verin. Ancak koyu yikama sortlar, asit yikama tulumlar, klasik denim gomlekler, hepsi mukemmel gorunuyor. Tabii bu arada buyuk gozlukler, dev cantalar gibi onemli aksesuar ayrintilarina da onem vermek gerektiginin altini cizelim. Elsa Holsk'tan bizim ne farkimiz var ( sari sac, uzun boy, mukemmel fizigi saymazsak benim bir farkim yok mesela:P) ? Deneyip gormekte fayda var derim.

2 comments:

kggirl said...

kodu olan her şeyi gerçekten çok seviyorum

dstyle said...

yok bence olcak şey değil,sarı saç,fizik mizik,hiçbi türlü su kaldırmaz,aynısını ben geçen hafta blogta yazdım, jean kombin resmi koydum, resmine bile bakamadım,kombin diiurum başka da bişiy demiyorum:))