Wednesday, April 14, 2010

Hiromichi Nakano-2010 S/S Koleksiyonu

Seviyorum Uzakdoğulu tasarmcıları, modaya kattıkları rengi,soluğu, farkındalığı .... sıkılıp daha fazla çalışamıyacağımı düşünerek bıraktığım tekstil sektörüne bir şart ile geri dönebilirim: Eğer ki uzakdoğulu bir tasarımcı beni arar ve benle çalışmak istediğini söyler ise...hahaha onlar da kollarını açmış beni bekliyorlar zaten değil mi ama:) O kadar çok beğendiğim tasarımcı var ki hangi birinin koleksiyonundan başlayım bilemedim...ama bu aralar uzakdoğulu tasarımcıların koleksiyonlarını burda ardı ardına görebilirsiniz...sıkılırsanız bilgim olsun:)


Hiromichi Nakano,Hiromichi Nakano'nun bizzat kendisi tarafından kurulan Japon hazır giyim markası. Markanın tarzı "Gotik Lolita" şeklinde tanımlanıyor. Daha çok Japonya ve Fransa' da tanınan bir marka. İlk çıkışını 1998 yılında Paris'de gerçekleştirdi.

Not: Ben de tiril tiril elbisem, ayağımda sandaletlerim ve elimde peluş oyuncağım ile sokaklarda salınmak istiyorum...




Daha fazla bilgi için: hiromichinakano

2 comments:

mgntwmn said...

en üst sağdaki foto. eteğin kumaşı ne kadar değişik öyle! kırmızı puantileyer kabarık bir doku gibi sanki.yoksa ilizyon mu?

.B. said...

Evet güzel bir doku oluşturulmuş ama fikir oldukça basit ...plastik tarzı bir malzeme hafiften kumaşın üstüne dikilerek tutturuluyor ve tatatatm bu görüntü ortaya çıkıyor:))