Monday, April 5, 2010

mercibeaucoup'u tanıştırıyım sizlerle....tatatatammmmm



Duyanlar duymayanlara, bilenler bilmeyenlere anlatsın ki bu marka dilden dile dolaşsın...nasıl ki hanımeller yiyince annemiz aklımıza geliyor(reklamlar öyle söylüyor valla), mercibeaucoup etiketli bir kıyafet giydiğinizde de otomatik olarak çocukluğunuza ışınlanıyorsunuz (Bu da benden:). Cesur renk kombinasyonları, farklı doku karışımları ile muhteşem ve benzersiz...ilk olarak 2009 Sonbahar/Kış koleksiyonu sayesinde kendilerini keşfettim...köken olarak Japon markası olan mercibeaucoup ilerleyen günlerde herkesin dikkatini çekeceğe benziyor...bu uğurda ben deniz elimden geleni yapıcam...eğer ki siz de benimle aynı fikirdeyseniz siz de tüm yakınlarınızla bu markayı paylaşabilirsiniz...aşağıda 2009 A/W Koleksiyonundan bir kaç parçayı sizlerle paylaşmak istedim, eski bir koleksiyon ama ilk bu koleksiyonu ile kendilerini keşfettiğimden bu parçalarla size kendisini takdim etmek istedim.

Aaaa tamam 2009 A/W koleksiyonuna göz atmadan önce sizi eğlenceli mi eğlenceli, coşkulu mu coşkulu 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun tanıtım filmi ile baş başa bırakıyorum...İyi seyirler...







mercibeaucoup

15 comments:

mgntwmn said...

ne zaman sokakta böyle dolaşabileceğiz acaba?
ben semiha berksoy sergisini gezdiğim gün yanaklarımı yuvarlak kırmızı boyayabildim sadece çıkarken. o da 2 kadeh içmeseydim onu da yapamazdım herhalde:))

.B. said...

Evet ben de hep kendime soruyorum ne zaman kendimizde cesareti bulup sokaklara bu şekilde çıkabilcez diye...ancak ufak yaramazlıklar yapabiliyorum kıyafetlerimde ama ufak...ne dersin belki de birileri bu akımı başlatmalı:))Yani bizler:)

mgntwmn said...

Trend Küpü vesile olsun. bir organizasyon yapalım. herkes özgürce giyinsin o gün. belki birbirimizi cesaretlendirmek adına iyi bir başlangıç olur. ciddiyim?

.B. said...

Ben de ciddiyim superr bir fikir ama maalesef ben ve diğer arkadaşım ikimiz de yurt dışında yaşıyoruz...ühühüh işte bu yüzden bazen bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Ama başka bir çaresi olmalı neler yapabiliriz ortak bir şeyler organize edebiliriz...eğlenceli olur...

mgntwmn said...

valla benim yaratıcılık ülkemin sınırlarına kadar. beyond the boundaries için siz bir öneride bulunun:)

.B. said...

Tamam, anlaştık...söz bunu düşüncem ve bloglar arası eğlenceli bir organizasyon başlatabiliriz...ahhh keşke istanbulda olsaydım:))Desteğin için teşekkür ederim...çok ama çok mutlu oldum ve şu an kendimi acayip enerjik hissediyorum...en kısa zamanda bu konuyu görüşmek üzere:)
Sevgiler...

mgntwmn said...

valla bişi yapmadım ama bişi yapmadan da birine bu kadar enerji veriyorsam bir magnet olarak götüm kalkar hemen:)
düşün bakalım. buralara gelirsen söz burdaki organizasyon benden:))

Unknown said...

hehehe
süper ya tam manga karakterleri gibi bayıldım ben bu koleksiyona.
Ayrıca çok fena gaza geldim bende her türlü yardımda bulunmaya hazırım.Olmadı herkes bi fotosunu göndersin uçuk kaçık ama bu koleksiyon kadar sevimli

mgntwmn said...

biraraya gelemedikten sonra ya foto gönderilir ya da skype üstünden bilmiyorum parti yapılır mı:) ben demiştim sınırlara kadar benim yaratıcılık diye:) .B. ya niye burda diilsin walla çok eğlenesim vardı. ama böyle konuştuğumuz gibi yaratıcı eğlence.

.B. said...

Günaydınnnn Misisipi veeee Mgntwmn:))Evet foto benim de aklıma geldi...sonra ayın en başarılı ve yaratıcı fotosunu seçeriz:))ya valla su hayatta eğlenerek yaratıcılığa kanalize olalım hayatı yaratalım renklendirelim...Bu arada Mgntwmn normalen :)) bir üni bitirdimdi ve tasarımcıydım ama simdi yurtdışında yeniden Mimarlık okumak için o sınav senin bu sınav benim koşturuyorum...bu nedenledir ki bazen geç kalabiliyorum cevaplara ve bloga yazı yazmaya...ama su sanal alemde senin gibi kafa arkadaşlar oldukça dediğim gibi önceden de neşem yerine geliyor ve gaza geliyorum...paylaşım her açıdan insanı besleyen ve yaratıcılığa doğru körükleyen bir kıvılcım:))Foto olayını mı yapalım?hiihihi ben de cene bol Misisipi bilir:))nedersiniz mantıklı ise bir şeyler organize edelim ama su sanal alemde ne kadar insan toplarız ki...:))bir de istanbul'a geldiğimde toplu bir organizasyon yapalım eğlenelim:))

mgntwmn said...

mercibeaucoup u wallpaper yaptım, süper oldu!

trend küpü"nde foto yarışması. aslında kıyafet tarasımı yarışması. ama böyle antin kuntin işte. sınırlarını öyle çizeceğiz. uzaktan yapabileceğimiz tek şey bu sanırım. ben hobi olarak styling de yapıyorum bazen. ve her zaman heyecanlandırır bu konular beni. kaç kişi ile başlayacağımız önemli değil bence. her ay Trend Küpü'nde tekrarlanan bişi olsun bu. hatta kazanana küçük bir hediye verilebilir. tabii bu kısmı size kalmış:) belki her ay için bir hediye sponsoru buluruz.

okumak gibisi yok. fırsat bulsam ömür boyu öğrenci kalmak isterdim. buraya geldiğinizde de mutlak bir parti organizasyonuyla taçlandıracağız yarışmayı. Almanya'ya gelenleri de siz ağırlarsınız artık:)

.B. said...

Anlaştık, bence de yarışma olayı superrr...her ay tekrarlanan br yarışma olabilir ve bunun için sponsor fikri muhteşem hem hediye güzel olursa insanlar daha hevesli bu konuya yaklaşır...amacımız profosyonel tasarımcı olmak değil hayata renk verebilen tasarımlar yaratmak...sonra isteyen tasarımlarını site üzerinden satışa da sunabilir..."yesstyle" diye bir site var belki biliyorsundur çok güzel orjinal kıyafetler oluyor orda...biz de hep beraber bir marka yaratabiliriz...bazen bu tür konularda türkiyedeki dergilerle falan yazışıyorum ama sonuç yok sponsor olayı için araştırmaya başlayabiliriz hihihi ay çok güzel fikir...hatta kıyafetlerin makine ile dikilmesine bile gerek yok el işi göz nuru tek bir tasarım sadece kişiye özel ve el dikimi...Haftasonu bu işe iyice yoğunlaşcam...sponsor olayı için yalnız yardıma ihtiyacımız olacak nasıl hanki kanallar aracılığı ile bulabiliriz...
Tamam Almanya kısmı bana ait söz:)Amerika kısmı da Olé'ye ait:)) o şimdi valizini hazırlıyordur yine yollara düşmek üzere...onla da konuşup ayarlarız ve yola çıkarız:)

Unknown said...

yaw hediye olayını ben hallederim
ilk aylarda broş falan hediye ederiz sonrasında ne yapacağımıza zamanla karar veririz
offff Bubu çok özlemişim seninle sohbet edip gaza gelmeyi.Enson hatırlarsan süper kahraman olmuştuk :)))))
ben varım,madem küçük hediye dedik hediye benden sen olayı ateşle bende hediyenin tasarımını yapayım.KOnuyu anlatırken hediyeyide gösteririz belki biraz daha tetikleyici olur

.B. said...

Hmmm güzel fikir böylece senin broşların reklamını da yapmış oluruz:))superrr..ben bi de şey düşündüm, şimdi bir sürü insan katılacak ya bu yarışmaya bir marka adında yapılan tüm kıyafetler bir koleksiyon olsun ve satışa sunulsun böylelikle yapanlar da para kazanacak nasıl:)))

Unknown said...

hımmm iyi fikir böylelikle bu tarz etkinliklerden de farkı olur.ben hemen çalışmaya başlıyorum , Ole nerelerde o niye daha gaza gelemedi hadi amaaaaa :))