Tuesday, May 25, 2010

Buyrun Kucuk Cantalara

Jak&Jil Blog'da gorunce sevinmedin desem yalan olur. Buyuk cantalari sevmedigimden degil de, daha cok saglik nedenleriyle kullanamadigimdan. Ayrica artik o kadar buyuduler ki, ucaklara kural koydular : " Ya laptop cantanizi alin, ya el cantanizi, " diyorlar. Daha da buyurlerse check-in yaparken bagaj olarak verme zorunlulugu koyacaklar diye endiseleniyorum:)
Neyse iste, Istanbul'un hizli mevsimsel gecisleri gibi bir anda kucuk cantalar yayilivermis ortaliga. Jak&Jil'deki 65 yoruma genel olarak baktim da, genel olarak herkes bu yeni duruma "aninda" bayilmis. Sadece bir kisi sorgulamayi ihmal etmemis : "Guzeller de, ben esyalarimi nereye sigdiracagim, belki de iki tane almam lazim." demis :) Benim kisisel olarak bir sorunum yok ama, buyuk cantanin " at icine her seyi, mutlaka yer vardir." mantigina alismis kullanicilari bu yeni trende nasil adapte olabilecek? Neyden feragat edecekler? Modadan mi yoksa buyuk cantanin sigdirma zorunlulugu olmayan rahatligindan mi?
Keske boyutlari kuculdukce, fiyatlari da kuculseydi, degil mi?

YVES SAINT LAURENT

HERMES

GIVENCHY

CHLOE

CELINE

2 comments:

mgntwmn said...

hayatım boyunca küçük çantaya sığabilecek bir kokoş hatun olamadım ya, ona yanarım! bu sebeple bu post beni hiiç ilgilendirmiyor.

Olé said...

e ben de kokos degilim ama buyuk cantalarla omzum kopuyor :S