Tuesday, May 18, 2010

Salma Hayek'li Gucci Couture

Gucci'nin yeni bir couture markasi cikaracagini duyurmasinin ardindan sadece 4 ay gecti ki, Salma Hayek Cannes'daki Robin Hood galasina Frida Giannini tarafindan tasarlanan Gucci Premiere koleksiyonuna ait bir elbiseyle katildi. Bu marka icin mukemmel bir PR. Buyuk olasilik, Salma Hayek, Gucci'nin de icinde bulundugu markalar grubuna sahip olan PPR sirketinin CEO'su esi Francois-Henri Pinault'a destek olmak istemis.
Son zamanlarda hep gosterisli ve modasever olmaya calisan Hayek'den desteklerini esirgemeyen PPR icin en azindan bunu yapabilirmis degil mi? PPR'in Gucci, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen ve Stella McCartney barindiran muhtesem moda evlerinin ona destegini dikkate alirsak, ne kadar sansli oldugunu bir kez daha hatirlariz.
Gucci Premiere markasinin sadece kisiye ozel yapildigini, onbinlerce dolara satildigini ve ozellikle Red Carpet yolunda ilerleyen unluleri hedefledigini sanirim belirtmeye bile gerek yok.

5 comments:

mgntwmn said...

bu kadında birşey eksik ya. ya da fazla. ama ne olduğunu çözemiyorum.
w.v:shillif:)

Olé said...

bence de eksik, ozellikle de bu fotograflarinda...havasi mi yok, durusu mu duzgun degil? bi esmeralda rolunde guzeldi, iste benim hatirladigim bir o. hani arkadasimiz verificationi kaldiracakti?:)

.B. said...

Ya haklısın Olé kaldıracaktım ama inan aksam yatmadan anca yorumlara biraz bakar oldum...temmuz ayına kadar çok yoğun ve stresli olucam...hatta öyleyim...bu süreçte ben kendimden bile vazgeçtim...ama senin performansından dolayı tebrik ediyorum:=)su temmuz geçsin yeni projelerle yola devam ederiz ama inşallah öyle değil de güzel geçer...neyse saçmalamaya başladım. şimdilik verification ile cebelleşeim...

mgntwmn said...

w.v. den sıkılmadım diyorsanız ben temmuza kadar size bu konuda manili yorumlar yazarım.mesela

plonsere bak plonsere
boşver ser kilimi otur yere
ister vogue karıştır, ister elle
zaman geçmez başka türlü bir kere

w.v: plonsere

:)

.B. said...

Hahaha superrr olmuş, bak w.v nelere kadir insanın içindeki şair ruhu dışarı çıkarıyor...kaldırmıyorum hihihi....daha ne yetenekler var kim bilir:=)

wv: distsmut ...maalesef ilham gelemedi bunun üzerine....