Thursday, July 8, 2010

Bugün ne giysem?

Biraz önce sıcak havanın vermiş olduğu bunalmışlık hissi ile üzerime tiril tiril bir elbise geçirdim evet aynen aşağıdakinin aynısı...eğer sizin oralarda da havalar sıcak ve bunalıyorsanız hemen bir H&M mağazasına gidip aşağıdaki cicilere sahip olabilirsiniz.Yaz için en ideal kombinasyonlardan biri olduğunu düşünüyorum. Modadan da geri kalmıyorsunuz, çizgili elbise ve hasır şapka aaaa hatta sandaletler bile bu senenin moda parçaları yani hem ucuzlar hem de %100 modayı yakalamış oluyorsunuz ama en önemlisi rahat ve şık oluyorsunuz...

Bol güneşli günler:=)

8 comments:

Olé said...

Turkiye'de de aciliyormus galiba bu sonbahar. Amerika icin hala sansim yok :(

mgntwmn said...

Sevgili B.,
şu an İstanbul'da fırtına var. deniz seferleri iptal. birkaç saat sonra sel şeklinde sağanak yağmurun başlayacağı, mecbur kalınmadıkça evden çıkılmaması uyarıları yapılıyor.
MagnetWoman, Bloghaber, İstanbul

Olé said...

hahaha:D gercekten bu nasil bir hava?! Aslinda gunduz iyiydi ama simdi gokyuzunu karalar bagladi. Ole' Anadolu yakasindaki son durumu bildirdi.

.B. said...

Ciddi olamazsınız senaryolar tersine dönmş normalde istanbul cayır cayır yana buralarda fırtına olurdu...lütfen güneşinizi alın ben istemiyorum,fırtınalı,kasvetli havalar bana iyi geliyordu...ben de şimdi döndüm eve bakalım caco aktarırsa bugünün havasını anlatan bir resim koyarım bloga:=)

mgntwmn said...

Caco kim? Ole sen istanbul'da mısın? neler oluyor orda:))

.B. said...

Caco benim eşim:=)Olé de son aldığım duyumlara göre Istanbulda'ydı ama onun işi belli olmaz atom karınca heran her yerde olabilir:=)

Olé said...

Ben Istanbul'dayim ay sonuna kadar buraya konuslandim :)

mgntwmn said...

bir e-mail adresi rica edebiler miyim?
mgntwmn@gmail.com a yollayabilirsin.