Thursday, July 1, 2010

Yohji Yamamoto-MENSWEAR Spring 2011


Bir gün olurda benimle röportaj yaparlar ve en sevdiğiniz 3 tasarımcı nedir gibi klasik bir soruyu sorarlarsa kesinlikle ilk üçün içinde yer alan bir tasarımcıdır Yohji Yamamoto benim için. Çizgisi, kullandığı formlar ve renkler tamamen beynimin içindekilerin dışa vurumudur. Genelde minimal çizgisi ile tanıdığımız tasarımcı 2011 Spring erkek koleksiyonunda bu sefer mizah anlayışını da kullanarak ortaya şahane bir çalışma çıkarmış. Şapka delisi olarak koleksiyonunda şapka kullanması beni ayrıca mutlu eden unsurlardan bir tanesi. Her sezon olmazsa olmaz siyah,beyaz ve gri tonlarına bu sefer bonkör davranarak renk paletinden bir çok rengi kullanmış.

NOT: Klasik kot-T-shirt kombinli erkekleri görmekten sıkıldık artık...tamam anladık bayanlar kadar çok fazla alternatife ve çeşitliliğe sahip değilsiniz ama yaratıcılığınızı kullanıp yeni tarzlar yaratabilirsiniz beyler. İlk iş olarak da bu koleksiyondan bir parça almaya ne dersiniz?




Kaynak: Style.com

2 comments:

mgntwmn said...

şalvar pantolonlar erkekler için de geri mi dönüyor ne!

.B. said...

Evet kesinlikle geri dönüyor tabii biz bunları Türkiye'de görürmüyüz onu bilmem...açıkcası ben görmek isterim...üzerine bir de yelek giydiler mi çok şirin oluyorlar:=)