Wednesday, September 8, 2010

Modada MadMen Esintileri

Kafanizda su soru olabilir : "Su, sana ne oldu boyle?" Bu hanim hanimciklik, bu babaanne kazagi ve etegi, bu ev hanimi durusu...Hepsi MadMen'in sucu:) Yillardir ust uste en iyi drama dizisi dalinda Emmy odullerini alan dizi sonunda tarzini herkese ve tabii ki bana da kabul ettirdi.


Vogue Amerika'nin Eylul 2010 sayisinda da MenMan'in retro setinden firlamis bir Lara Croft ile karsi karsiyayiz. Yuksek belli kilos eteklere eslik eden dar kazaklar, balik sirti orguler, dalgali saclar...Tabii ki buna paralel olarak modellerin de dolgun hatlilari tercih edilecek. Gogus dekoltesine onem verilecek, dudaklar on plana cikarilacak ve muhafazakar 60'li yillarin giysileri Sonbahar'da pek cok insani isitacak. Annenizden kalma pileli etekleriniz, yun kazaklariniz ve vintage takilariniz yoksa, sokaga cikip alis veris moduna girmenizi tavsiye ederiz ;) Mert&Marcus ikilisi '60li yillarin guzel ev kadini ruh halini ne guzel yansitmis degil mi? Devami icin sizi fashiongonerogue'a isinlayalim:)

2 comments:

.B. said...

Su'nun elbisesine bayıldım! Bu kış için kendime bir kabarık etek , içine klasik bir gömlek üzerine de ddar bir kazak istiyorum...çok mu şey istiyorum acaba?:)

Olé said...

sirf yakasi gorunecekse, sana yaka alalim, en azindan gomlek masrafini ortadan kaldiririz ;)