Tuesday, February 22, 2011

Burberry Sonbahar 2011 Koleksiyonu

Burberry Prorsum Sonbahar / Kis defilesi Piccadily Circus'ta dev ekranda yaptigi canli yayinla yine bir ilke imza atti. Internet ve i-Phone uzerinde 150 ulkede canli yayinla defileyi yayinlayan Burberry, boylece moda tutkunlarina koleksiyonu izlerken satin alma imkani da tanimis oldu.

Koleksiyonun geneline bakinca, insanlarin New York Moda gunlerinde neden boylesine renkli olduguna bir cevap bulunmus olunuyor. Son birkac sezondur hakim olan pastel renkler, taba ve nude tonlar insanlari belli belirsiz bir monotonluga suruklemis olmali. Simdi renklere kosmanin zamani: Hem de oyle boyle degil, en canlisindan!

Kisisel gorusum, bu koleksiyonu begenmekten yana. Coban kaban, military formlar ve efsanevi Burberry tranchcoatlarin yeniden yorumlanmis halleriyle karsi karsiyayiz. Basarili yorumlariyla dememe gerek var mi? Christopher Bailey Burberry'nin alaninda en iyi oldugu seye yogunlasmaya karar vermis ve basarili bir dis giyim koleksiyonu yararmis. Benim kisisel favorim tumuyle beyaz parcalar, ozellikle beyaz orgu trenchcoat. Simdiye kadar daha basarili bir yorum gormedim. Aci haber: Siluetler oylesine oval sekilli ki, buyuk bedenlerde abes sonuclar cikabilir. Kucuk beden olmak icin onumuzdeki yazi iyi degerlendirmemiz lazim. Haydi kizlar kosuya! ;P

style.com

No comments: