Monday, June 27, 2011

öksürüğe ne iyi gelir ki?

Her yolu denedim şurup kullanmama rağmen bir türlü öksürükten kurtulamadım. Çıldırcak gibiyim. Allah komşulara sabır versin. Biraz önce kendime ılık ballı süt yaptım ve iki tane de kurabiyecik yedim. Belki iyi gelir nedersiniz?

5 comments:

Olé said...

Balin icine biraz karabibier serpip, onu yiyebilirsin, bende cok ise yarar. Ya da bir kasik bali benmari usulu eritip yiyebilirsin, bunu da bir arkadasim yapiyordu.

Olé said...

karabibier de ne?! :)

alice said...

zencefil-bal çok iyi geliyo, zencefil yoksa karabiber de olabilir.. hatta üçünü karıştırsan daha da muhteşem olabilir =)

niluf2003 said...

bal-karabiber ikilisi öksürüğe birebirdir, hem yemelisin hemde sürmelisin , şöyle ki ; evde birisi sırtına ılık bal sürüp üzerine bol karabiber serptikten sonra bir küçük havluyu ütüyle ısıtıp sırtına koyacak.sen de pijamaları çekip sarınıp yatacaksın, sabah kalktığında bişeyciklerin kalmaz...şimdiden geçmiş olsun...

.B. said...

Hepinize Cok teşekkür ederim arkadaslar tavsiyeleriniz icin hemen hemen hepsini denedim ama öksürük gidik seklinde devam ediyor çok sınır akşamları uyuyamiyoeum sabah geçmez ise doktor yolu tekrardan bana görünüyor:( sevgiler...