Saturday, October 13, 2012

Paris Paris...

illustrasyon: Ole
Gezmeyi cok seven biri olarak, bugunlerde gitmek istedigim o kadar cok yer var ki. Insan gezmeye bir turlu doyamiyor; daha onceden gittigi yerlere bile yeniden yeniden gitmek istiyor. Zaten bizdeki bu kesfetme hevesi, bu merak, bu yeni yerler gorme istahi olmasaydi, yeni kitalar nasil kesfedilirdi? Yeni ulasim araclari nasil icat edilirdi? Neyse, konumuza donelim. Madem gidemiyoruz, bari cizelim dedim. Defterim tarayicinin ebatlarindan buyuk oldugu icin, maalesef biraz eksik taradi.Bir dahaki gezmelere ders olur. :)

8 comments:

İki Kum Tanesi said...

Şöyle yapıp belki yeniden yükleyebilirsin. Fotoğraf makinası ile resmini çek, sonra yükle :)) Kalan kısmı merak ettim :)
meraklı kum tanesinin de Paris'e gidesi geldi sabah sabah ...

UÇURTMA;) said...

Çok güzel çizmişsin,ellerine sağlık. Sen çiziyorsun, bende rüyamda görüyorum. Gece vakti Eyfel nasıl olur diye merak etmiyorum. Asansörle onca katı çıktıktan sonra ışık cümbüşünü gördüm. Bu da az birşey sayılmaz:)

Blogger Bolat said...

Hastasıyım çizgilerinin Ole :) iyi ki şu bizim blog teme resmini yaptın, çok havalı oldu bea :)) eline, emeğine sağlık arkadaşım :) var olasın sağ olasın :)

Bettra said...

Laf aramızda benım Kara Şato'mun cızerlerı de Ole ve Bubu :) Ve bence de harıkalar :)

Bettra said...

Ben de ben de gezmek yenı yerler görmek gorduklerımı bır daha bır daha görmek ıstıyorum Ole! Gel gor kı zamansal, parasal ve elbette Kuzeysel şartlar hepsıne el vermıyor :( Eh öyleyse bakıp bakıp gıtmış kadar olalım ;)

Ozlemaki said...

ben de istiyooom ama balonla seyahat etmek istiyom!

Olé said...

Fusun simdi nereye gitsek ki acaba? :) Ucurtma ruyana bayildimmm!!! :) Bolat, ne zaman yenilemek istersen haber ver ;) Bettra sorma valla bir suru sartlar bizi engelliyor, neyse ki hayallerimiz genis :) Ahhhh Ozlemaki, biz gezemiyoruz, balonla gezmeyi nasil becerecegiz? :(

Anonymous said...

Selamlar!
Sitenizdeki paylaşımlara gerçekten bayıldım! Mümkünse indirimlr sitesi olarak sizinle bir çalışma yapmak isterim. Eğer ilgilenirseniz bana lütfen eylul@indirimlr.com adresinden ulaşınız. Teşekkürler