Monday, February 9, 2009

Gong Yoo!?!

Uzun zamandır bunu arkadaşıma hediye etmek istiyordum, kendisi 24 saat Gong Yoo ile yaşayanlardan... Bilmeyenler için kısa bir açıklama yapmak gerekirse kendileri Koreli aktör...hayal bile edemiyeceğiniz kadar fanları dolu...Açıkcası pek şaşırmamak gerek, bu kadar sevimli aynı zamanda da seksi olabilen bir erkeğe aşık olmamak elde değil sanırsam, di mi arkadaşım?:)

Duyduk duymadık kimse kalmasın artık bu ismi...GONG YOO. 14 Ocak 2008 de vatani görevini yerine getirmek için askere gitti. Kendisi 2 yıl aramızda olamıyacak...ama heyecanla yeni çalışmalarını bekliyoruz. Özellikle "Coffe Prince", "One Fine Day" ve "Hello My Teacher" dizilerini muhakkak ama muhakkak izlemelisiniz. Bayılacaksınız hatta gece gündüz Gong Yoo diyerek dolaşacaksınız,uyuyamıyacaksınız...tamam tamam biraz abarttım sanırsam ama bu tipleri görmedim değil:)

İşte karşınızda bu kadar konuşmadan sonra Gong Yoo...tatatatammmmmmm

P.S: Lütfen kimse Gong Yoo'muzu sahiplenmesin. Onun sahibi belli:) Bu arada sevgili arkadaşım senden çok daha güzel haberler bekliyoruz Gong Yoo ile ilgili...o kendini bilir:)




No comments: