Tuesday, June 30, 2009

iste biz!

Sevgili blog,
Uzun suredir seni ihmal ettigimizin farkindayim(Z). Hakli nedenlerimiz var, iste ispati :) Ben Ole, yukaridaki sahsi muhterem, cicegi burnunda 9 gunluk evli bir insan oluverdim. O kadar kosusturmaca, heyecan, stres, kilo verme calismasi bir gun icinmis meger diyerek, klasik bir cumle kuracagim. Ama degdigini de belirtmem gerek. Hepimiz cok guzel bir gun gecirdik, bir gelin olarak gayet sakin bir karakterdim, tabii nikah oncesi sahidim gec kaldigi icin salona dalmaya calisma girisimlerime sahit olan ve beni engellemek icin turlu cabalar icine giren sevgili arkadaslarimi dinlememenizi oneririm:) Simdi, gorece yakin bir zamanda yeni evim olacak olan okyanus otesinden yaziyorum. Evlilik eglenceli bir seye benziyor, yanimda ilgi ve sevgi beklentisini artik uc-dort katina cikarmis olan sevgili esim, bu yabanci kitaya alisabilmem icin ustun bir caba sarfediyor. En kisa zamanda Turkce bir klavye almaliyim, malum Turkce konusma ozlemim depresdikce daha da uzun cumleler kurma suretiyle bloga asilacagim:)
Blog kardeslerimden Bubu'yu dugunumun ertesi gunu Almanya'ya yolcu ettik. O simdi badana, boya, dolap duzeltme, yeni bir ulkeye ve yeni bir yasama alisma cabasi icinde, kisaca benim yaklasik alti ay sonraki halim:) O zaman da beni sana o anlatir....Ayrica sorumluluklari olan, yemek pisiren, konserve acan, her sabah kocasini ise gonderen evli barkli bir kadin o. 3 ay once de onu gelin etmistik, en az kendi dugunum gibi onunkinde de inanilmaz eglenmistim. Omur boyu eglenecegi biriyle evlendi ve benim dugunume katilmayi bekleyecek kadar incelik gosterdi. Guzel gunlerinde insanlarin senin yaninda olmasi kadar guzel bir sey yok. Baksaniza halimize, Bubu, Zezo ve ben ne kadar da mutluyuz:)
Zezocugum bir sure daha Turkiye'de. O zaten sehri cok seviyor, orayi terk eder mi bilmiyorum. Artik dunyanin iki ayri yerinde evi var, aklina estiginde cikar birinden birine gider. Kendisi son dakikada nikahimin tercumani oldu ve artik bir nevi evlilik danismanimiz, ona sormadan adim atamiyoruz:) Bugune bugun bizi evlendiren essiz bir sahsiyet:D
Artik daha fazla yazabilecegimi umuyorum, seyahatlerimden firsat bulabildikce;) Bu arada sen bizim bu guzel resimlerimizle idare et;)
Sevgilerle,
Ole

4 comments:

cap'm said...

I don't read your language, and I don't understand even in translation, but if you got married, congratulations darling!

always love your blog
hope this is not the end

Olé said...

Hey Cap'm,

Yes, I got married! And thanks for your sweet message. This is not the end, no worries...Blog will go even stronger;)

Big Hug!

Bettra said...

Çok güzel resimler :) Mutluluklar tekrar ;)

Unknown said...

Boooowwww :(
üzüntü ve muz kabuğu
evet bu iki çatlak hatun evlendiler birde üstüne ülke değiştirdiler
ama beni burda unuttular!!!
neyse belki bigün benide alırlar yanlarına.Tabi arada küçük bir anlaşmazlık çıkabilir "benim yanıma gelicek ,hayır hayır benle kalıcak" diye :))))
hep böyle gülümseyin kızlar ,sizi çok özledim