Wednesday, July 1, 2009

Alice'in dunyasi Johnny'siz olamazdi ki...

Tamam, soz veriyorum. Yurda donunce ilk isim su klavye sorunsalina bir cozum bulmak olacak. Eskiden once postlari Ingilizce klavyeli diz ustu bilgisayarimda yazar, o sekilde taslak olarak kaydederdim. Sonra Turkce klavye bir bilgisayarda yeniden acip, harfleri tek tek elden gecirirdim. Ne buyuk zaman ve emek kaybi...Bak simdi dunyanin oteki ucunda, malum insanlar pek de Turkce'ye hasret olmadiklarindan oturu, gidip marketten klavye de alamiyorum:) Neyse dedim ya, donuste ilk is bu mevcut duruma bir son vermek olacak. Cozum aradigim konulari bir duysaniz, bin ah isitmis gibi yorgunluktan bitkin duserdiniz...Bizim gibi yerinde duramayan, surekli kendine yeni bir hedef belirleyen ve bu hedefin pesinde dort nala kosan, tatminsiz insan evlatlari icin, cozum arayislari hic bitmeyeceginden, simdilik bu konuya hic girmemeyi ve yerine guzel seylerden soz etmeyi oneriyorum:)

Buyuk olasilik, bu haberi kendisinden once ben verdigim icin Bubu bana sinir olacaktir, ama ne yapalim erken kalkan yol alirmis:P Bu film onun sevdigi uc ismi biraraya getirmesi acisindan cok cok cok onemli. Yani sen, ben bu filmi dort gozle bekliyor olabiliriz, " 2010 yili amma da yavas gelirmis, hadi ama, hadi ama..." diyor olabiliriz, merakla haberlerini takip edebiliyor olabiliriz. Ama emin oldugum bir sey, Bubu o gunun gelmesini sadece dort gozle beklemiyor, gunu iple cekmekle kalmiyor, simdiden gozlerini kapatip kendini harikalar diyarindaki Alice yerine koyuyordur...Tim Burton, Johnny Depp ve Alice Harikalar Diyarinda...Dusunsenize, insan hangi basliga konsantre olacagini bile sasiriyor.

Asagidaki gullu bocekli fotograf, filmin insani nasil bir hayal dunyasina surukleyeceginin simdiden habercisi...Degil Bubu, nerdeyse ben bile gozlerimi kapatip kendimi Kupa Kralicesinin kucagina atacagim:)

4 comments:

.B. said...

hmmm sinirden su an kulaklarimdan dumanlar çıkıyor olecim, inan dun kendi kendime dedim ki su isleri halledip pazartesi post koymaya baslarsam hemen bunu koyucam demistim:(((ama benden once davrandin olsun bana hediye misali okudum:)) ah ah o dunyanin hep icindeyiz biz olecimmm....Bubu & Ole in Wonderland:)

Bettra said...

Ama bu haksızlık ilk ben yazdım sanıyordum :( Buradan Trend Küpü'nü düzenli takip etmediğim sonucuna da ulaşılabilir tabi ama konu bu değil şimdi :) İçinde Tim Burton olan her şey güzeldir ve o güzelliğin için Johnny'nin mutlaka biri yer vardır temalı yazım Bubu'ya gitsin o zaman.
Öptüm cicişler:)

Bubu'ya Not: Ama sen buraya yorum yazabiliyorsan bana da yorum yazabiliyor olman gerekmez mi?
:( :S :/

... said...

seker senin sayfanda yorum yaz kısmına girdigim zaman yazı yazıyorum ama post yap dedigim zaman yapmıyor...ben de anlamadım:(bugune kadar bir cok kez denedim ama olmuyor:(((

Unknown said...

offffff
Alice ben olmalıydıııııım
ama haksızlık buuuuu!!!!!