Wednesday, January 13, 2010

Trend Alarm: Arkası yırtık Bluzlar...

Yırtık kot pantolonlarından sonra şimdi de yırtık bluzlar trend olmaya başladı. Bu yaz tüm bayanların üzerinde göreceğimizi düşünüyorum. Vücuduna güvenen bayanlar için güzel bir trend aksi takdirde kötü görüntüler ortaya çıkabilir. Başlık olarak arkası yırtık bluzlar dedik ama arka veya ön fark etmez yırtık üstler olarak düşünebilirsiniz bu trendi. Her zaman olduğu gibi moda öncülerimiz ünlüler bu trendi uygulamaya başladı bile. Miley Cyrus alış-veriş sırasında arkası tamamen sökülmüş hissiyatı veren bluzu ile kameralara yakalanmış. Baya iddialı bir bluz. Ben bu görüntüyü abartılı buldum ve açıkcası bu trendi beğenmeme rağmen bunu beğenmedim. Olmamış Miley olmamış!Daha 17 yaşındasın biraz daha yaşın tarzı giyinmeni öneriyoruz.



Bu trend için size iki model önereceğim. Miley'nin giymiş olduğu bluz ile pek benzerlikleri olduğu söylenemez ama bu sene sırt dekoltesi olarak çok moda olacağını düşünüyorum. Temiz görüntü her zaman daha iyidir. Ne gerek var şimdi sarkan iplere, oraya buraya takılıp başımıza bela almaktan ise giy temiz temiz bizim önerdiklerimizi.



Oonagh etiketli bu bluzların fiyatı $58 - $178 arasında değişiyor Nanette LEPORE mağazalarında bu bahar satışa sunulacak.

3 comments:

Katrina said...

i dont understand a word, but i like these outfits.:)
++++

Minenin Takilari said...

miley'in kini sevmedim :)

Bettra said...

Sırt dekoltesini hep sevmişimdir. Yırtık ve yırtmaç fark etmez :)