Wednesday, June 30, 2010

Haftanın Bayan Caponcuk konuğu...01.07.2010

Tam olarak benim tarzımı yansıttığını düşündüğüm,tatlı bir bayan huzurlarınızda ....tatattam karşınızdda TAMO, daha 20 yaşında, gencecik,tazecik:=)Cool dediğimiz kavram tam oturuyor bence bu güzel bayana, bakışlara baksanıza...Marie Sasago tarafından çekilen fotoğraflar da ayrı bir tat sunuyor Japanese Streets sitesi takipçilerine.


Tek kelime ile muhteşem diyorum, evet duydunuz MUHTEŞEM!!!


Telefonundan sarkan o tatlı şeylerden birini bana versene? ne demişler fazla olan malımızı olmayanlarla paylaşalım ki dünyada huzur ve barış olsun!!!


Saçlar hanım kızımızın kendi eseri!!!


FREITAG çanta, büyük çanta severler için muhteşem bir alternatif...


Oxford ayakkabılar, erkeksi aynı zamanda da iddialı...uzun zamandır ben de almayı düşünüyordum neyse ki geçen hafta buldum ve aldım...benimkisi biraz daha feminen bir hava taşıyor ,rengi de çok tatlı:=)
Eğer bir aksilik çıkmaz ise önümüzdeki günlerde yeni bir fotoğraf makinesi alıcaz, profesyonel olanlardan işte o zaman moda çekimleri yapıp burda sizinle paylaşacağım...

7 comments:

Olé said...

Aman da aman birileri aramiza ne kadar da enerjik bir donus yapmis! Sirincik seni gidi! :)

.B. said...

Canim Olé'cim senin emeklerin karşısında bu dönüş az bile ama tempoyu arttırcam bizim için...bu arada yeni projemiz için senden randevu istiyorum hihihi:=)

Unknown said...

blog olayını aşmış akıl küpleri yine neler karıştırıyosunuz bakiiim
curious curly :)

Olé said...

ben de curious curly oldum :) bubucum yeni projemiz icin randevu ne zaman istersen ;) bu arada misisipi hanim sizin hayatinizdaki gelismeler de merak konusu ;)

mgntwmn said...

ben post ile ilgili bi yorum yapçaktım ama muhabbet dağılıcak. sustum:)

.B. said...

Aaa lütfen yap yap yorumunu sen...biz hemen adapte oluruz konuya:=)

mgntwmn said...

unuttum ne söyleyeceğimi:) ama şunu söyleyebilirim ki ayakkabıların beyaz ruganından beğendim geçen. numara kalmamıştı. bekliyorum..